Kävelyvaunut tuotemerkiltä Plasto

Kävelyvaunut ovat ihania työnnettäviä vaunuja, jotka auttavat lastasi tasapainon ylläpitämisessä. Kävelyvaunuissa on usein säädettävät aisat sekä jarrut, joiden avulla voit säätää vaunun sopimaan lapsesi vauhtiin. Pakkaa yhdessä lapsesi kanssa lempilelut kävelyvaunun kyytiin ja työnnä lelukuorma yhdessä perille asti. Meiltä saat supersuositut BRIO-kävelyvaunut sekä värikkäät Plasto-taaperokärryt!

Lapset saavat inspiraatiota värikkäistä ja iloisista leluista, jotka jättävät tilaa omille ideoille ja mielikuvitukselle. Pohjoismaisella Plastolla on pitkä kokemus alalta ja se valmistaa korkealaatuisia muovileluja. Lelut valmistetaan Ahvenanmaalla ja ne sopivat kestävyytensä ansiosta niin sisä- kuin ulkoleikkeihin. Plaston lelujen on tarkoitus ilostuttaa lasta oman tuottamisen ja osaamisen kautta. Täältä löydät hienot Plaston lelut, kuten klassiset vauvakeinut, kätevät kävelyvaunut, hauskat hiekkalelut, suloiset astiastot sekä perinteiset kuorma-autot ja kaivinkoneet. Valikoimassa on lisäksi myös värikkäitä pulkkia, lumikelkkoja ja SnowBobeja sekä paljon muita hauskoja talvileluja!

Kävelyvaunut – hauska ja hyödyllinen apu perheen pienimmille

Kun perheen vauvasta kasvaa taapero, ovat pikkuiset jalat valmiina tömistämään tiehensä. Tilannetta hankaloittaa toki useissa tapauksissa lapsen horjuva tasapaino, joka ei ole ehtinyt kehittyä taaperon toiveiden tasalle. Ei ole mitään parempaa, kuin saada olla läsnä todistamassa oman pienokaisen ensiaskeleita. Virtaa lapsilla kuitenkin riittää, eikä vanhempana aina ehdi olla mukana jokaisella askeleella. Onneksi kävelyvaunut tulevat juuri silloin apuun! Kävelyvaunulla naperosi saa tarvitsemansa tuen ensiaskelten ottamiseen, eikä vaunusta puutu tilaa lempilelujen kuskaamiseen paikasta toiseen. Kävelyvaunun tukemana lapsesi oppii löytämään tasapainon seistessään ja kävellessään, eikä mikään ole hauskempaa, kuin värikkäiden vaunujen kanssa tallustelu ympäriinsä! 

Laaja valikoima kävelyaunuja Jollyroomilta

Jollyroomilla on useita kävelyvaunuja, joista voit valita sopivimman juuri teidän lapsellenne. Valikoimassamme on useita erivärisiä ja erimallisia, mitä mielikuvituksellisimpia vaunuja, kuten myös BRIO:n klassinen kävelyvaunu. Valinnanvaraa riittää yksinkertaisista, tilavalla säilytystilalla varustelluista malleista kävelyvaunuihin, jotka voidaan yhdistää hauskoihin aktiviteettileluihin lapsen aisteja ja motoriikkaa kehittämään. Säädettävä kädensija ja jarrut varmistavat, että kävelyvaunu soveltuu niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin tallustajalle. Valitse siis värien ja mallien maailmasta oma suosikkisi, kun tarjolla ovat tunnetut tuotemerkit, kuten BRIOJaBaDaBaDoKids Concept ja Woodlii. Mikäli muut lasten tuotteet kiinnostavat, kurkkaa pikaisesti läpi laaja tuotevalikoimamme! Meiltä hankit niin puupalikatpalikkalaatikotleikkimatot kuin monet muutkin hauskat ajanvietteet koko perheelle