Millennium

Millennium Shakki Karpov School

Saatavilla pian
Saatavilla pian
58,90 €
Valvo tuotetta
  • Pidennetty palautusoikeus 31.1.2022 asti
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Opettele shakkia maailmanmestari Anatoli Karpovin johdolla! Milleniumin shakkitietokone sopii täydellisesti aloittelijoille, mutta kokeneemmatkin pelaajat viihtyvät sen seurassa hyvin. Tietokone kommentoi pelin kulkua saksaksi tai englanniksi, joten saat rakentavaa palautetta, kun se varoittaa tekemästä vääriä siirtoja ja antaa lisäksi hyviä ehdotuksia. Tietokone sisältää kahdeksan peliä sekä ohjekirjan, ja mm. Saksan shakkiliitto suosittelee sitä.

Voit valita asetuksista eri pelitasoja, joten jokainen pelaaja saa mahdollisuuden voittaa. Jos pelaat aloittelijan tasolla, tietokonekin tekee tahallaan virhesiirtoja eikä suinkaan ole ylivoimainen vastustaja. Valaistulla LCD-näytöllä näet peliohjeet, valitset vaikeustason ja muita eri toimintoja.

Voit myös kokeilla pelitietokoneeseen valmiiksi ohjelmoituja sataa eri shakkiharjoitusta, jotka näkyvät näytöllä. Aseta vain pelinappulat oikeille paikoilleen ja kokeile, osaatko ratkaista harjoituksen! Tehtävät vaikeutuvat ja muuttuvat monimutkaisemmiksi, joten lopulta hallitset shakin kaikkine jännittävine strategioineen!

Artikkelinro. 10161283

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Paristot 3 kpl AA-paristoja
Materiaali Muovi
Muut mitat 25,5 x 18 x 2,8 cm
Paino (kg) 0,8