Nukkekodin tarvikkeet

Sisusta nukkekoti viihtyisäksi lisätarvikkeilla! Jollyroomilta löydät nukkekodin kalusteet, valaisimet, asukkaat ja nuket, jotka innostavat lapset mielikuvituksellisiin leikkeihin. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, kuten Lundby ja Sylvanian Families.
136 tulosta.

Ihanat kalusteet nukkekotiin

Kun nukkekoti on saatu paikoilleen, sulavat sekä lasten että nukkejen sydämet. Jotain taitaa silti edelleen puuttua... Aivan! Nukkekodin kalusteet sekä asukkaat ja lemmikit, jotka tekevät kodista kodin. Hienoilla huonekaluilla nukkekodista voi tehdä vaikkapa oman kodin pienoismallin tai unelmien kartanon!

Nukkekodin tarvikkeet Jollyroomilta

Meiltä löydät kaikki nukkekodin huonekalut ja tarvikkeet, mitä lapsesi keksiikin toivoa! Valitse olohuoneeseen mukava sohva ja nojatuoli, keittiöön puolestaan pöytä, jääkaappi ja tiskiallas. Valikoimaamme tutustumalla löydät varmasti juuri teidän nukkekotiinne sopivat kalusteet ja nuket luotettavilta tuotemerkeiltä, kuten Lundby ja Sylvanian Families.

Huonekalujen lisäksi, meillä on myös paljon muita tarvikkeita nukkeleikkeihin: nukenvaatteet, nukenvaunut, nukensängyt ja muut halattavat ihanuudet!

Tutustuthan siis monipuoliseen valikoimaamme. Uskallamme taata, että löydät meiltä kaiken tarvittavan: radio-ohjattavat lelut, keppihevoset ja pehmolelut. Vai onko lapsesi toiveissa kenties polkupyörä? Ei hätää, sekin löytyy meiltä täältä Jollyroomilta!