Minions

Lähde seikkailuun Minionsien kanssa! Leiki hauskoilla Minions ulko- ja uimaleluilla, pelaa pelejä ystäviesi kanssa tai järjestä hienot juhlat sinikeltaisella teemalla. Valikoimassa on lastenmukeja, lautasia, ilmapalloja ja servettejä hauskoihin Minions-juhliin. Meiltä löydät lisäksi Minions-asusteet, kuten aurinkolasit ja reput lapsille. Minions-hahmot tulivat suosioon vuonna 2010 Itse Ilkimys -elokuvan yhteydessä ja nyt ne ovat esiintyneet jo kolmessa lastenelokuvassa, joista viimeisin elokuva Kätyrit kertoo Kevinin, Bobin ja Stuartin seikkailuista.

23 tulosta.

Lasten pienet, keltaiset suosikit

Minionsit ovat pieniä keltaisia otuksia, jotka ovat villinneet jokaisen perheenjäsenen vauvasta vaariin. Otusten hauska olemus, suloinen ulkonäkö ja kummallinen kieli ovat hyviä syitä sille, miksi ne ovat niin pidettyjä.

Minionsit rakastavat makeita hedelmiä ja ovat aina uskollisia - vaikkeivat ehkä aina toivotuimpia - seuraajia ilkeälle hallitsijalleen. Minions-elokuvassa tutustumme urhoollisiin hahmoihin Keviniin, Bobiin ja Stuartiin, jotka lähtevät seikkailuntäyteiselle matkalle löytämään uutta hallitsijaa, jota seurata. Matkan aikana nämä kolme minionsia joutuvat kiipelistä toiseen törmaten matkallaan useisiin hauskoihin hahmoihin.

Minionsit valtaavat Jollyroomin

Me Jollyroomilla emme luonnollisesti ole voineet vastustaa näitä pieniä otuksia ja olemmekin täyttäneet varastomme jos jonkinmoisilla Minions-leluilla. Meiltä hankit Minions-pehmolelut, lastenkitarat, näppäimistöt, soitinkokoelmat ja hauskat hahmot elokuvista Minions ja Itse Ilkimys. Mikäli hakusessa ovat lastenhuoneen sisustuselementit, löydät meiltä tuotteet, jotka saavat perheen pienen Minions-fanin leuat loksahtamaan innostuksesta. Hupaisat Kevin, Bob ja Stuart -Minionstarrat saa liimattua katsomaan ikkunasta sisään ilahduttaen takuuvarmasti jokaista tenavaa.

Meiltä tuotteet myös musiikin ystäville

Minions-kokoelmassamme on upeita kuulokkeita ja kaiuttimia, jotka sopivat erinomaisesti musiikinkuunteluun. Useissa kaiuttimissa on käytännöllinen bluetooth-ominaisuus, jonka avulla musiikin- ja äänentoisto onnistuu ilman ylimääräisiä piuhoja. 

Hanki kaikki Minions-tuotteet meiltä Jollyroomilta. Varmistaaksemme tyytyväisyytesi tehdessäsi ostoksia meillä tarjoamme hintatakuun  ja 365 päivän avoimen kaupan – tervetuloa ostoksille!