Leikkiteltat

Rakenna maja keskelle lastenhuonetta ja vietä ihania satuhetkiä lastesi kanssa teltan sisällä. Täältä saat hauskat tiipiiteltat sekä intiaaniteltat, joiden avulla luot leikkisen tunnelman lastenhuoneeseen. Leikkiteltta on helppo taittaa kasaan, kantaa mukana tai säilyttää pienessä tilassa silloin kun sitä ei käytetä.
34 tulosta.

Hauskoja leikkitelttoja lapsille

Kunnon leikkitunnelia tai leikkitelttaa olohuoneessa ei voita mikään! Lapset saavat leikkiteltasta oman majan, jossa he voivat lukea kirjoja, puuhastella tai ottaa torkut – olipa leikkiteltta sitten sisällä tai ulkona. Leikkiteltta on hauska huonekalu sen paikasta riippumatta! Lasten leikkitelttoja on olemassa useissa eri malleissa ja väreissä. Klassinen tiipiiteltta pitää pintansa lasten suosikkina vuodesta toiseen, kun taas rakettien, talojen ja linnojen muotoiset leikkiteltat ovat kasvattamassa suosiotaan lasten keskuudessa.

Löydä juuri sinun lapsellesi paras leikkiteltta

Jollyroomilla on upea valikoima leikkitelttoja – lukuisia eri malleja, joista olet uskaltanut ainoastaan haaveilla! Täältä löydät kuvioidut tiipiiteltat, jotka tuovat iloa lastenhuoneeseen. Meiltä saat myös jännittävät leikkiteltat, joissa on kuviointina suosituista elokuvista tunnettuja hahmoja. Mille kuulostaisi siis Disney Frozen tai Minions -leikkiteltat? Tai ehkäpä iglunmuotoinen leikkiteltta, jossa on leikkitunneli? Jollyroomilta saat myös leikkitelttoja klassisten hahmojen kuvilla. Lyhyesti sanottuna: Meiltä saat kaiken tarvittavan, kun kyse on leikkiteltoista!

Kaikki Jollyroomilla myytävät merkit ovat hyviä ja luotettavia. Meillä on leikkitelttoja muun muassa Alice & Fox, Cloudberry Castle, Kids Concept sekä Tilda’s -tuotemerkeiltä!