Laajasta vaunuvalikoimastamme löydät suosittujen tuotemerkkien sateenvarjorattaat. Kevyet ja pienikokoiset rattaat ovat näppärä vaihtoehto niin arkeen kuin lomamatkoillekin. Valitse suosikkisi useiden mallien joukosta.

Sateenvarjorattaat – erinomainen tuki liikkuvalle perheelle

Kun lapsesi on tarpeeksi iso juoksemaan omin avuin ja ei haluaisi enää istua paikoillaan hetkeäkään, alkaa lastenvaunuaika on pikkuhiljaa ohitse. Voi olla kuitenkin hyvä omistaa kevyet lastenrattaat, kun olette retkellä – olipa sitten kyseessä shoppailureissu kaupungissa tai pidempi lomamatka ulkomaille. Pienet ja lyhyet jalat väsyvät nopeasti ja ne tarvitsevat lepoa aikuisen jalkoja useammin. Sateenvarjorattaat ovat erinomaiset nimenomaan lomamatkoille, sillä ne ovat erityisen pienet ja kevyet rattaat, jotka voidaan helposti taittaa kokoon. Voit siis kantaa sateenvarjorattaita ilman ongelmia. Useat mallit ovat jopa varustettu käsikahvalla tai kantohihnalla – esimerkkinä Quinny Yezz 3.0 -rattaat, jotka painavat ainoastaan viisi kiloa.

Perheenne uudet lastenrattaat ovat Jollyroomilla

Jollyroomilla on laaja valikoima sateenvarjorattaita, jotka on helppo taittaa kokoon auton tai bussin tavaratilaan. Sateenvarjorattaat ovat erinomaiset varsinkin ahtaisiin kaupunkimiljöihin. Osa lastenrattaista, esimerkiksi BABYZEN YOYO+, on niin pieniä, että ne mahtuvat jopa lentokoneiden käsimatkatavaroihin. Toki sinun tulee aina varmistaa rattaiden sopivuus käsimatkatavaroihin lentoyhtiösi kanssa ennen lentoa, sillä säännökset vaihtelevat usein lentoyhtiöittäin. Jollyroomilta saat myös supersuositut Chicco Liteway² -lastenrattaat, jotka sopivat niin arkeen kuin lomallekin.