-57%

Beemoo Lux Mini Lämpöpussi, Black

26,90 € 62,90 € Sinä säästät: 36 € (-57%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Beemoon Lux Mini lämpöpussissa on moni käteviä toimintoja ja käyttötapoja. Lämpöpussi on vuorattu fleecekankaalla, joka pitää lapsesi lämpimänä kylmien talvikuukausien aikana. Päälikangas on puolestaan vettähylkivää polyesteriä.

Lämpöpussissa on paika viisipistevaljaille ja se on yhteensopiva lähes kaikkien markkinoilla olevien lastenrattaiden kanssa. Lämpöpussi takaosa on valmistettu materiaalista, joka estää sitä tai lasta liukumasta rattaista pois.

Lämpöpussissa on Y-vetoketju, eli yksi vetoketju keskellä ja kaksi jaloissa. Siksi se on helppo avata ja käyttää. Lämpöpussia voi käyttää myös istuinalustana retkien aikana. Yläosassa on kiristysnauha, jotta kaikista kylmpimpinä päivinä lämpö ei pääsisi karkaamaan.

Mitat: 77 x 39 cm.

Materiaali: 100 % polyesteri.
Artikkelinro. 697994

Tuotemerkki

Beemoo

Beemoo tajoaa käteviä, laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita aktiiviselle perheelle. Beemoon valikoimasta löydät esimerkiksi lastenvaunuja, babysittereitä, hyppykeinuja, lämpöpusseja ja matkasänkyjä. Beemoon tuotteet ovat hyvännäköisiä samalla, kun ne helpottavat toiminnallisuudellaan lapsiperheiden elämää.

Katso lisää Beemoo »