Villakerrastot

Här hittar du varma och mysiga ullunderställ till barn i alla åldrar. Vi på Jollyroom vet att det är viktigt att klä sig varmt under vintern och har därför ett stor utbud av underställ och långkalsonger av ull eller merinoull.
77 tulosta.

Villakerrastot pakkaspäiviin

Talvipakkasilla kerrospukeutuminen on hyvä keino pysyä lämpimänä. Villainen aluskerrasto on täydellinen kumppani kylmään säähän. Villa on luonnonmateriaali, joka pitää lämmön tallessa ja siirtää samanaikaisesti kosteuden ja hajut pois.

Hanki lapsesi uusi aluskerrasto Jollyroomilta

Laajasta vaatevalikoimastamme löydät paljon erilaisia villaisia aluskerrastoja lapsellesi. Tarjoamme pehmeitä ja laadukkaita villavaatteita monen kokoiselle lapselle, vastasyntyneestä aina 12 ikävuoteen saakka. Tutustu laajaan villavaatevalikoimaamme ja klikkaa ostoskoriin myös villapaidat, villasukat sekä villaiset asusteet, bodyt ja potkupuvut.

Jollyroomilta löydät lastenvaatteita tunnetuilta tuotemerkeiltä aina netin parhaaseen hintaan. Mikäli tilaamasi vaatteet eivät istu, ne voi palauttaa meille. Avaamattomat tuotepakkaukset voi palauttaa meille jopa 365 päivän ajan. Tervetuloa ostoksille!