Philips Avent

Philips Hiusleikkuri Series 3000 1-23mm

7 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

7 JÄLJELLÄ
26,90 €

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

Tuotekuvaus

Philipsin kotiparturilaitteella saat helposti ja nopeasti tasaisen leikkuujäljen. Edistynyt DualCut-tekniikka soveltuu kaikenlaisten hiusten ja partojen leikkaamiseen: innovatiivinen kaksipuolinen teräyksikkö leikkaa hiuksia ja ihokarvoja kaksi kertaa yksiosaista terää nopeammin. Itseteroittuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät pysyvät terävinä jopa 5 vuotta.

Philipsin uusin innovatiivinen Trin-n-Flow-ohjauskampa estää hiuksien takertumisen kotiparturiin, joten hiustenleikkuu sujuu mukavasti ilman keskeytyksiä. Laitteessa on 13 lukittavaa pituusasetusta pituuksille 0,5 mm–23 mm.

Kahva on ergonomisesti muotoiltu, ja siitä saa hyvän otteen. Ajopää on irrotettava ja helppo puhdistaa huuhtelemalla vedellä. Laitetta ei tarvitse huoltaa tai voidella, ja sillä on kahden vuoden takuu.

Artikkelinro.  883360

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa