-89%

Umami Taste Teaser, Oranssi/Vihreä

11,00 € 98,20 € Sinä säästät: 87,20 € (-89%)
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Umami Taste Teaser on ihana apuväline tutustuttaessasi lastasi uusiin makuihin. Taste Teaser hyödyntää tärkeät vitamiinit ilman sotkua!
- Lapsi oppii maistelemaan uusia ruokia
- Lapsi saa hyödynnettyä terveelliset vitamiinit
- Antaa virikkeitä lapsen kehitykselle
- Kehittää itseluottamusta ja itsenäisyyttä
- Helppo tarttua
- Stimuloi lapsen pureskelua ja motoriikkaa sekä kehittää käden, suun ja silmien välistä koordinaatiota - - Kannustaa lasta omatoimiseen syömiseen.
- Voidaan pestä tiskikoneessa
- Ei sisällä BPA:ta.

Väri: Oranssi/Vihreä.

4-5 kuukauden iässä lapsen sylki alkaa sisältää hiilihydraatteja hajottavia entsyymejä. Tämä on luonnollinen merkki siitä, että lapsi on valmis aloittelemaan kiinteän ravinnon syömistä. Umami Taste Teaserin avulla lapsi voi maistella mehukkaita hedelmiä ja maistuvia vihanneksia ilman sotkua ja tukehtumisen vaaraa. Lapsi saa suuhunsa sopivan määrän ruokaa ja harjoittelee samalla pureskelua.


Tee näin: Soseuta tai pilko ruoka-aineet pieniksi palasiksi silikonisäiliöön. Anna lapsen itse pureskella ja imeä. Hampaiden puhjetessa Umami Taste Teaseriin voi laittaa pienen jääpalan, joka rauhoittaa herkkiä ja kutiavia ikeniä.
Artikkelinro. 403281

Tuotemerkki

Umami

Umamin vauvatuotteet Jollyroomista. Tuotteet on kehitetty helpottamaan syöttämistä ja auttamaan lasta havaitsemaan uusia makuja ilman sotkua.

Katso lisää Umami »