-12%

NUK First Choice Nokkamuki 125 ml, Vaaleanpunainen

21,90 € 24,90 € Sinä säästät: 3 € (-12%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

NUK First Choice -nokkamuki on tilava ja tyylikäs nokkamuki, joka helpottaa itsenäisen juomisen opettelua. Nokkamuki on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Nokkamukissa on ergonomiset kahvat, joissa on pitävä tarttumapinta, joten lapsi saa hyvän otteen mukista.

Nokkamuksissa on NUKin Anti-Colic Air System, joka estää lasta nielemästä ilmaa mukin vakuumitilan avulla ja siten auttaa ehkäisemään vauvan koliikkia.

Juomanokka on pehmeä ja kestää hyvin pureskeluakin. Mukin suuaukko on leveä ja siinä on pitävät kierteet, joilla juomanokka kiinnitetään mukiin tiiviisti, eikä mukista pääse läikkymään tai vuotamaan juotavaa. Nokkamukin kaikki osat on helppo irrottaa toisistaan ja pestä. Nokkamuki kestää myös pakastusta.

Yhteensopiva muiden NUK First Choice -tuotteiden kanssa.

Ikäsuositus: 6 kk +.

Tilavuus: 125 ml.

Materiaali: Ruostumaton teräs, juomanokka silikonia. Ei sisällä bisfenoleenejä, ftalaatteja tai PVC:tä.

Väri: Vaaleanpunainen.
Artikkelinro. 680123

Tuotemerkki

NUK

Jollyroomista löydät laajan valikoiman NUK:in tuotteita. NUK:in valikoimaan kuuluu erilaisia lastentarvikkeita, kuten tuttipulloja, tutteja, kylpytarvikkeita, hygieniatuotteita jne. Kaikissa NUK:in tuteissa on ainutlaatuinen NUK muotoilu, joka helpottaa vauvan suun kehitystä.

Katso lisää NUK »