Täältä löydät hauskat ja turvalliset koliikkikeinut vauvoille. Keinun värinä rauhoittaa koliikista kärsivää vauvaa ja takaa hyvät yöunet sekä vauvalle että vanhemmille. 

11 tulosta.

Laadukkaat ja turvalliset koliikkikeinut perheen pienimmille

Lähestulkoon kaikki vanhemmat, joilla on pieni, koliikista kärsivä vauva kotona, tietävät, että koliikkikeinu on erinomainen lastentarvike – niin lapselle kuin vanhemmillekin. Värisevässä koliikkikeinussa lapsi voi rentoutua, nukkua ja katsella ympäröivää maailmaa, samalla kun vanhemmat voivat tehdä omia arkiaskareitaan lastansa silmällä pitäen. Vauvakeinu on siis mainio ratkaisu hektisen lapsiperhearjen helpottamiseksi! Koliikkikeinut ovat mainio vaihtoehto babysittereille, sillä vauvakeinuissa on sama keinutustoiminto, mutta erilainen muotoilu. Sähkökäyttöisissä koliikkikeinuissa on erilaisia värinätoimintoja, keinutusmahdollisuuksia, nopeuksia, musiikkia ja paljon muuta. Mikäli haluat siis jotakin ylellistä, voit osaa vauvallesi ihanan vauvakeinun!

Analogiset sekä sähköllä toimivat vauvakeinut Jollyroomilta

Meillä Jollyroomilla on useita upeita vauvakeinuja eri malleissa ja väreissä. Kaikille malleille yhteistä on se, että ne ovat miellyttäviä ja turvallisia lapsellesi sekä käytännöllisiä vanhemmille, jotka tarvitsevat muutaman minuutin lisäaikaa arkiaskareiden suorittamiseen. Tämän lisäksi kaikki vauvakeinut ovat laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten Graco, Joie sekä Fisher-Price. Älä myöskään epäröi kurkistaa muualle lastentarvikkeiden valikoimaamme, sillä sieltä löytyvät kaikki tarvittava klassisista babysittereistä ja potista kantoreppuihin ja hoitopöytiin!