Philips Avent

Philips Avent Natural Response Tuttipullot Lahjapakkaus

8 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

8 JÄLJELLÄ
26,90 €
Ovh: 29,90 €
i

Hintatiedot

Ohjevähittäishinta
Valmistajan tai tavarantoimittajan suosittelema myyntihinta

 

Aikaisempi hinta
Tämän tuotteen alin myyntihinta edellisten 30 päivän aikana ennen hinnanalennuksen alkamista

×
Katso hintahistoria

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

v28_Kampanj_CMS_500_BoB Blandade kampanjer  15%_FI.png

Käytä alekoodi BABYBOOM kassalla. Alennuskoodi koskee valikoituja tuotteita ja on voimassa 22.7. klo 11.00 asti. Ei yhdisttettävissä muihin alekoodeihin.

Tuotekuvaus

Philips Avent -merkin Natural Response -lahjapakkaus. Tuttipullojen pullotutit on suunniteltu vähentämään koliikkia ja vatsavaivoja. Laaja, pehmeä ja joustava pullotutti mukailee oikean rinnan muotoa ja tuntumaa, joten vauvan on helpompi saada siitä ote. Pullotutissa on myös ainutlaatuinen aukko, joka päästää maitoa vain vauvan juodessa aktiivisesti. Maidon tulo loppuu, kun juominen loppuu, joten vauva voi niellä ja hengittää rauhassa. Erinomainen pakkaus esimerkiksi ristiäislahjaksi.

– Pakkaukseen sisältyy: tutti, 2 x 260 ml pullo.
– Ikäsuositus: 0 kk +.

– BPA-vapaa muovi, BPA:ta sisältämätön silikoni.

Artikkelinro.  10243152

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Materiaali BPA-vapaa muovi, BPA:ta sisältämätön silikoni.

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa