BabyMatex Kylpytuki Flexi Soft

49 €
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

BabyMatex Kylpytuki Flexi Soft on fiksu ja käytännöllinen kylpytuki riippumaton muodossa, jonka voi kiinnittää kylpyammeeseen. Tämän kylpytuen avulla vanhempi saa kädet vapaaksi samalla, kun lapsi situu turvallisesti ja mukavasti pää veden pinnan yläpuolella.
Kylpytuen voi säätää eri asentoihin riippuen lapsen iästä sekä kylpyammeesta. Vastasyntyneen lapsen voi laitaa turvallisesti selkämakuulle, puolen vuoden ikäinen lapsi voi istua puolittain tuessa ja vanhemmat lapset voivat istua pystyasennossa.

Kylpytuessa on korkea standardi ja sitä voi käyttää pitkään. Se on tehty pehmeästä, vettähylkivästä materiaalista, jonka täytteessä on allergiaystävällisiä mikrogranulaattihelmiä.

Väri: Valkoinen.
Päällinen: 100% polyesteria.
Artikkelinro. 511101

Tuotemerkki

BabyMatex

BabyMatex on edelläkävijä lasten vuodevaatteiden ja sänkytarvikkeiden alalla. Laadukkaat BabyMatexin tuotteet sopivat pienille lapsille ja niiden materiaalit on hyväksytty kansainvälisten sertifikaattien mukaan. BabyMatexilta löytyy patjoja kehtoihin, pinnasänkyihin ja juniorisänkyihin sekä erilaisia patjansuojuksia ja matkapatjoja. BabyMatex valmistaa myös suosittuja imetystyynyjä!

Katso lisää BabyMatex »