-32%

BabyBjörn Korokepalli, Punainen

18,50 € 27,40 € Sinä säästät: 8,90 € (-32%)
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

BabyBjörn-korokepalli, jonka avulla lapsi ulottuu itse wc-istuimelle tai pesualtaalle. Korokkeella on turvallista seistä, sillä sen alapuolen leveät kumireunat pitävät korokkeen vakaasti paikoillaan lattialla. Korokepallin päällisosa on liukumatonta kumia, joka antaa hyvän ja turvallisen jalansijan lapsellesi – jopa silloin, kun lapsella on kosteat jalkapohjat. Nerokkaasti muotoiltu korokepalli pysyy lattialla keikkumatta.

Kevyttä BabyBjörn-korokepallia on helppo siirtää paikasta toiseen ja lapsen on helppo saada ote korokkeen reunoista. Korokepalli vie ainoastaan vähän tilaa, joten sitä on helppo säilyttää esimerkiksi vessan kaapissa. BabyBjörn-turvapalli on myös helppo pitää puhtaana: kuivaa lika pois tai huuhtele koroke juoksevan veden alla! Korokepallin pyöreät muodot helpottavat sen puhdistamista.

Kaikki BabyBjörnin keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeet täyttävät Yhdysvaltojen ja Euroopan asettamat muovin turvallisuusvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että tuotteen muovi ei sisällä BPA:ta tai muita terveydelle haitallisia aineita.

Mitat: 31,5 cm x 24 cm x 15,5 cm.
Paino: 550 g.

Materiaali: Valmistettu kierrätetystä polypropeenista.

Väri: Punainen.
Artikkelinro. 109450

Video

Tuotemerkki

BabyBjörn

Täältä löydät suuren valikoiman BabyBjörnin lastentuotteita. BabyBjörn on ruotsalainen perheyritys, jonka tuotteita on saatavilla ympäri maailman. BabyBjörnin tavoitteena on valmistaa tuotteita, jotka tekevät lapsiperheiden arjesta helpompaa. Meiltä saat mm. BabyBjörnin kentoreput, matkasängyt ja babysitterit.

Katso lisää BabyBjörn »