BabyBjörn

Babybjörn One Air Mesh Kantoreppu, Greige

Trustpilot
-16% Testivoittaja Ilmaiset toimituskulut Oeko-Tex
4 JÄLJELLÄ
4 JÄLJELLÄ
159,90 € 189,90 € Sinä säästät: 30,00 € (-16%)
Lisää ostoskoriin
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

BabyBjörnin One Air Mesh -kantoreppu on monikäyttöinen kantoreppu, jota voi käyttää sekä vatsan että selän puolella, ja joka antaa hyvää tukea lapsen kasvavalle päälle, selälle ja lantiolle. Kantorepun avulla lasta voi kantaa neljällä eri tavalla vatsan ja selän puolella – helposti ja mukavasti. Kantorepussa on vastasyntyneille sopiva lisäosa, mahdollisuus kantaa lasta kasvot ulos- ja sisäänpäin sekä selässä.

Uutta vuoden 2018 mallille!
- Päätuki nousee korkeammalle
- Paranneltu pehmuste olkahihoissa
- Säädettävä istuinosa maksimileveyden kasvattamiseksi
- Vähemmän kangasta lapsen ja aikuisen välissä
- Päätuen uudenlainen säätömekanismi
- Ohuemmat pehmusteet
- Pehmeämpi kangas

BabyBjörnin One-kantoreppu antaa suurimman mahdollisen mukavuuden sekä lapselle että aikuiselle. Erilaiset säätöjen ansiosta reppu sopii monelle erilaiselle kantajalle. Kantorepussa on kunnolla pehmustetut olkahihnat sekä tukea antava vyötärötuki.

One-kantoreppua voi käyttää kauan – heti lapsen syntymästä (min 3,5 kg) siihen asti, että lapsi täyttää 3 vuotta (max 15 kg). Reppu on kehitetty yhteistyössä lastenlääkärien kanssa, aivan kuten kaikki muutkin BabyBjörnin kantoreput.

Tätä kantoreppua on helppo käyttää kaikissa eri asennoissa. Repussa on myös lisäosa sitä varten, että vastasyntynyttä lasta voi kantaa turvallisemmalla ja parhaalla mahdollisella tavalla korkealla rintakehän päällä, lapsen kasvot sisäänpäin. Kun lapsi täyttää 4 kuukautta, voidaan alempi kantokorkeus ottaa käyttöön, ja silloin lasta voi kantaa kasvot sisään- tai ulospäin. Selässä lasta voi alkaa kantaa, kun hän täyttää 12 kuukautta. Lapsen asettaminen selkään on helppoa myös ilman toisen aikuisen apua.

BabyBjörnin One takaa sinulle ja lapsellesi täydellistä turvallisuutta koko käyttöiän ajan. Ergonominen design ei rasita lantiota tai hartioita, ja koska lapsen istuinosa on pehmustettu ja sen ompeleet on käännetty ulospäin, matkustaa lapsi siinä mukavasti. Tukevat ja kestävän pääntuen voi taittaa pois tieltä, kun lasta kantaa kantorepussa kasvot ulospäin.

Ikäsuositus: 0-3 vuotta. Min 3,5 kg/53 cm – max 15 kg/100 cm.

Huom! Min ikä ja paino, kun lasta kannettaan kasvot ulospäin: 5 kk/12 kg.

Mesh-kangas on kevyttä ja hengittävää kangasta, joka kuivaa nopeasti pesun jälkeen.

Kaikki Air One -kantorepussa käytetyt kankaat ovat helliä lapsen iholle ja myrkyttömiä, joten ei haittaa vaikka lapsi maistelesikin kantorepun reunoja. Kantoreppu täyttää lastentarvikkeiden Öko-Tex Standard 100, luokka 1 vaatimukset.

Päätuki: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä.
Vuori: 100 % puuvillaa.
Vyötärötuen sisäpuoli: 100 % polyesteriä.

Pesuohje: Konepesu 40°C. Pestävä erikseen. Käytä hellää pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuaineita.

BABYBJÖRN Kantoreppu One on testivoittaja ruotsalaisen Råd & Rön -lehden kantorepputestissä numerossa 3/2014. One -kantoreppu sai myös maininnan "Yksinkertainen ja kätevä" Bäst-i-test kantoreppuvertailussa vuonna 2018. Ruotsinkielisen artikkelin löydät tästä Bäst-i-test.se

Babybjörnillä on monia kantoreppumalleja. He ovat tehneet vertailutaulukon josta saat apua valintaan. Englannin kielinen taulukko löytyy !täältä

Artikkelinro. 745607

Asiakkaiden kuvat

Video

Arvostelut

Trustpilot