Moweo Lite Rattaat, Grey Melange + Matkustuspaketti Axkid Minikid 2.0
Moweo Lite Rattaat, Grey Melange + Matkustuspaketti Axkid Minikid 2.0
Moweo Lite Rattaat, Grey Melange + Matkustuspaketti Axkid Minikid 2.0
Moweo Lite Rattaat, Grey Melange + Matkustuspaketti Axkid Minikid 2.0
Moweo Lite Rattaat, Grey Melange + Matkustuspaketti Axkid Minikid 2.0

Muut ostivat myös

Moweo

Moweo Lite Rattaat, Grey Melange + Matkustuspaketti Axkid Minikid 2.0

Ilmaiset toimituskulut
Loppu varastosta
Loppu varastosta
440,50 €
Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Voit vaihtaa joululahjasi 31.1.2020 asti

Tuotekuvaus

Moweo Lite Lastenrattaat

Helpot ja kätevät lastenrattaat, jotka sopivat erinomaisesti kesäkävelyille tai mukaan matkoille. Rattaissa laskettava selkätuki sekä viisipistevaljaat, joissa on pehmustetut olkahihnat. Istuinosassa on myös säädettävä jalkatuki ja irrotettava turvakaari. Lite-rattaiden kuomu on säädettävä ja siinä on kurkistus- ja ilma-aukot. Rattaiden istuinosan alla on tilava tavarakori.

Moweo Lite -rattaat voidaan taittaa kokoon yhdellä kädellä, ja niitä on helppo kantaa mukana. Pakkaukseen sisältyy mukiteline ja rattaiden kanssa yhteensopiva hoitoalusta, jossa on säilytystaskuja.

Axkid Minikid

Axkid Minikid on turvallinen, selkä menosuuntaan päin asennettava turvaistuin joka tarjoaa käyttömukavuutta niin isoissa kuin pienissä autoissa. Vain vähän tilaa vievä turvaistuin on helppo asentaa. Istuin on testattu ja hyväksytty ECE R44 rev 04 -standardin mukaisesti.

Uudessa Axkid Minikid -istuimessa on innovatiivinen ASIP-sivutörmäyssuoja (Axkid Side Impact Protection), joka antaa ihanteellisen suojan sivutörmäyksen sattuessa. ASIP-suojaa käytetään auton ovea lähimpänä olevassa istuimen sivussa. Myös istuimen tukijalkaa on kehitetty ja paranneltu, ja sitä voi pidentää napin painalluksella, mikä tekee siitä helppokäyttöisemmän.

Päällistä on parannelu siten, että se on nyt vaivattomampi asettaa paikoilleen ja ottaa pois. Niskatuki on paksumpi ja pehmeämpi, mikä tekee matkanteosta ja istuimessa nukkumisesta lapselle miellyttävämpää. Niskatuen ja valjaiden ainutlaatuinen, lapsen pituuteen automaattisesti mukautuva säätötoiminto on yhä mukana istuimessa selkeämmällä niskatuen jarrulla varustettuna.

Itsekiristyvä ankkuri tekee asennuksesta vaivatonta, ja istuin heilautetaan paikalleen. Istuimen viisi kallistusasentoa mahdollistavat kallistuksen juuri sinun lapsellesi sopivaan asentoon, riippuen lapsen iästä ja pituudesta.

Axkid Minikid -turvaistuimeen sisältyy vauvan pehmuste, joka antaa erinomaisen tuen kaikista pienimmille matkaajille. Minikid ei kuitenkaan korvaa turvakaukaloa – on aina parasta aloittaa turvakaukalosta! Kun turvakaukalo jää lapselle pieneksi, Axkid Minikid on erinomainen valinta selkä menosuuntaan asennettavaksi istuimeksi.

- "Hyvä Valinta 2015" (Folksam.se).
- "Paras hinta-laatusuhde" (Bäst-i-test-se).
- REACH-testattu ja -hyväksytty.
- Rollover-hyväksytty VCA:n toimesta.
- Mahdollistaa selkä menosuuntaan matkustamisen n. 125 cm:n pituuteen asti.
- Tilava ja miellyttävä myös vanhemmille lapsille.
- Seitsemään asentoon säädettävä niskatuki.
- Itsekiristyvä ankkuri.

Moweo Matkasänky ja Patja

Tähän pakettiin kuuluu myös Moweon tukeva ja käytännöllinen matkasänky, säilytyslaukku ja pehmeä patja. Matkasängyssä on kestävä runko sekä suuri verkko jokaisella sivulla. Matkasänkyä voidaan säilyttää säilytyslaukussa, jossa on myös käytännöllinen kantokahva. Matkasänky menee pieneen tilaan ja se pysyy pystyssä kokoontaitettuna. Patjassa on irrotettava päällinen ja patjan saa helposti kokoon säilyttämistä varten. Patjan mukana tulee myös käytännöllinen kassi, jossa on kantokahva.

Sänky:
Mitat: 125 x 64 x 73 cm.
Makuuosa (patja): 120 x 60 x 1 cm.
Kokoontaitettuna: 75 x 22 x 21 cm.
Patja:
Mitat: 120 x 60 x 4 cm.

Kätevä tuotepaketti, johon kuuluu kaikki, mitä tarvitset kesän autolomalle mukaan!

Lisätietoja löydät klikkaamalla kyseenomaista tuotetta «Pakettiin sisältyvät tuotteet» -otsikon alta.

Artikkelinro. 903617

Asiakkaiden kuvat

Muut ostivat myös