Kids Concept

Kids Concept Paketti Vaatenaulakko & Vaateripustimet, Valkoinen

Saatavilla pian
Saatavilla pian
99,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Kids Concept Paketti Vaatenaulakko & Vaateripustimet, Valkoinen on hieno paketti, jossa on Kids Conceptin vaatenaulakko ja 6 kpl Star-sarjan vaateripustimia.

Kids Concept Star Vaatenaulakko, Valkoinen on tyylikäs lasten vaatenaulakko lakatusta puusta lastenhuoneeseen. Se kuuluu Kids Conceptin suosittuun Star-sarjaan. Vaatenaulakko on käytännöllinen huonekalu, johon lapsi voi ripustaa omat vaatteensa ja laittaa kengät kotiin tullessa.

Vaatenaulakko on todella käytännöllinen samalla, kun se on hyvännäköinen sisustuselementti lastenhuoneeseen tai kodin eteiseen. Naulakossa on myös kenkäteline sekä kaiverrettu tähti koristeena.

Mitat: K120 x L60 x S30 cm.
Materiaali: Puu.
Teema: Tähti.
Väri: Valkoinen.

Kids Concept Star Vaateripustin Valkoinen on hieno puuhenkari lapsille suloisella tähtikuviolla Kids Conceptin Star-sarjasta. Luodaksesi täydellisen ja hyvännäköisen lastenhuoneen sinne tarvitaan myös hyvännäköinen vaatekaappi. Täydennä vaatekaappi näillä upeilla henkareilla, johon voit ripustaa lapsesi vaatteet.

Vaateripustin kuuluu Kids Conceptin sarjaan Star, johon kuuluu lisäksi mm. tuoli, pöytä, pöytälamppu, vaatenaulakko, keinutuoli, peili, säästöpossu, säilytyslaatikko sekä säilytysratkaisuja seinälle. Kaikki nämä tuotteet löydät valikoimastamme.

Mitat: 29 cm.
Materiaali: Puu.
Teema: Tähti.
Väri: Valkoinen.

Artikkelinro.  900797

Asiakkaiden kuvat