Seinätarrat

Koristele lastenhuoneen seinät lapsen suosikkitarroilla! Meiltä löydät upean ja laajan valikoiman seinätarroja lastenhuoneen sisustamiseen. Valitse lastenhuoneen teemaksi esimerkiksi luonto, eläimet, prinsessat tai muut upeat Disney-hahmot. Tarrat on helppo kiinnittää useaan paikkaan kuten seinään, vaatekaappiin, oveen tai vaikkapa kattoon lapsen iloksi ja sisustuksen piristämiseksi.
176 tulosta.

Luo persoonallinen ilme lastenhuoneeseen seinätarrojen avulla

Lastenhuoneen sisustaminen erilaisilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä on hauskaa – erityisesti silloin, kun sisustuksessa näkyy lapsen omat kiinnostuksenkohteet ja persoonallisuus. On kuitenkin muistettava, että lasten mielipiteet hauskoista ja kivoista asioista voivat vaihtua erittäin nopeasti päinvastaiseksi. Yhtenä päivänä jokin asia on hienointa koko maailmassa ja seuraavana päivänä se voikin olla jo pienten vauvojen juttu. Kyllä, useimmat meistä ovat tämän jo kokeneetkin! Siksi onkin ihanaa, että on olemassa seinätarroja. Nämä niin kutsutut wall stickersit ovat halpa, hauska ja persoonallinen tapa koristaa lastenhuonetta lapsen omien toiveiden mukaisesti. Ja mikäli pikkuisen mieli muuttuu, seinätarrat on helppo irrottaa ja liimata myöhemmin takaisin!

Seinätarrojen ainoa tehtävä ei suinkaan ole toimia koristeina, vaan ne ovat myös hauska tapa luoda seikkailuntäyteinen tunnelma lastenhuoneeseen. Elsa, Spider-Man tai Salama McQueen eivät ainoastaan korista seiniä, vaan ne luovat parhaimmassa tapauksessa puitteet leikille ja lapsen tarinankerronnalle. Ja mikäli seinätarrojen kuvat liittyvät iltasadun aiheisiin, tarina on täydellinen!

Suuri valikoima ihania seinätarroja lastenhuoneeseen

Jollyroomilta saat upeat wall stickers -seinätarrat lastenhuoneeseen, jotta voit suunnitella lastenhuoneen lapsesi lempihahmojen ja kuvioiden mukaiseksi. Meiltä saat seinätarrat vauvoille sekä vanhemmille lapsille. Jollyroomilla on kaikki tunnetut hahmot sekä tuotemerkit, kuten Bloomingville, Brigbys sekä RoomMates. Viimeisimmällä merkillä on suuri valikoima seinätarroja, joita koristavat Disneyn prinsessat, puut, eläimet, kukat ja monet muut hahmot. Jollyroomin koko valikoimalla on myös hintatakuu, joten voit ostaa seinätarrat lastenhuoneeseen meiltä halvalla. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja löydä seinätarra, joka tekee sinun lapsesi iloiseksi!

;