Penkit & Arkut

Säilytyspenkit ja säilytysarkut ovat käytännöllisiä ja tarpeellisia huonekaluja lastenhuoneen tavaroiden säilytykseen. Säilytyspenkkien sisällä säilyvät lastenhuoneen lelut sekä askartelutarvikkeet. Valikoimassamme on laatikollisia penkkejä ja kannellisia arkkuja, joiden päälle lapsen on mukava istahtaa leikkien välissä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi!
19 tulosta.

Käytännöllisiä arkkuja ja penkkejä lastenhuoneeseen

Vanhempana tiedät varmasti, miten sotkuinen lastenhuone voi olla. Toisaalta varmasti ymmärrät, miten tärkeää lapsille on se oma paikka, jossa he saavat puuhastella rauhassa. Tämän kaltaisessa tilanteessa tarvitaan avuksi tyylikkäitä ja hyviä lasten huonekaluja sekä muita säilytysratkaisuja. Säilytysarkut ja penkit ovat kauniita huonekaluja, jotka ovat lasten pituudelle. Arkuissa on tilaa kirjoille, leluille ja pienesineille. Penkkejä voidaan myös helposti siirtää paikasta toiseen, missä ikinä lapset haluavatkaan lukea, leikkiä ja puuhastella.

Suuri valikoima penkkejä ja muita istuinkalusteita lapsille

Jollyroomilta löydät uskomattoman suuren valikoiman ihastuttavia säilytysarkkuja, joita voidaan käyttää myös istumiseen. Nämä ovat erittäin käytännöllisiä huonekaluja lastenhuoneeseen ja niiden sisälle mahtuu paljon leluja. Säilytyslaatikoiden ja arkkujen avulla lapsi oppii pitämään tavarat järjestyksessä hauskalla tavalla. Katso tyylikkäiden arkkujen ja penkkien valikoimamme tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Alice & Fox, Kids Concept ja Bloomingville. Voit myös halutessasi täydentää lastenhuoneen sisustusta esimerkiksi ihanilla kirjahyllyillä, suloisilla säilytyslaatikoilla tai värikkäillä tekstiileillä.