Halloween 2021

Milloin on halloween 2021?

Yhdysvalloissa halloweenia vietetään 31. lokakuuta. Suomessa halloweenia voi juhlia lokakuun viimeisenä päivänä tai esimerkiksi pyhäinpäivänaattona.

Mikä halloween oikeastaan on?

Halloweenin juuret ulottuvat pakanalliseen aikaan, jolloin kelttiläiset viettivät kesäkauden loppua merkitsevää Samhain-juhlaa 31. lokakuuta – 1. marraskuuta. Ajan myötä juhlasta tuli kuitenkin kristillinen, ja sen tarkoituksena oli kunnioittaa kuolleita, etenkin marttyyreja ja pyhimyksiä.

Halloween Suomessa

Meillä Suomessa halloween alkoi saada huomiota vuosituhannen vaihteessa, ja halloweenin juhlinta lisää suosiotaan vuosi vuodelta – erityisesti lasten keskuudessa! Joka vuosi paholaisiksi, luurangoiksi, noidiksi, zombeiksi, muumioiksi ja vampyyreiksi pukeutuneet lapset antavat kaksi yksinkertaista, mutta vääjäämätöntä vaihtoehtoa: karkki vai kepponen!

Halloween Jollyroomilla

Me jollyroomilaiset rakastamme halloweenia!  Siksi olemme varmistaneet, että meillä on laaja valikoima kaikkea, mitä lapset mahdollisesti tarvitsevat pelottavaan ja hauskaan juhlaan. Valikoimastamme löydät naamiaisasut, viitat, noidanhatut ja muut halloweenaiheiset tarvikkeet kuten teemaan sopivat juhlakoristeet. Meiltä tilaat myös askartelutarvikkeet luoville lapsille.