Kuvittele kelluvasi rantavedessä tai laiturin vieressä omassa puhallettavassa kumiveneessä yhdessä ystäväsi kanssa! Etsi lapsesi suosikki värikkäästä kumivenevalikoimastamme. Kumivene on hauska ja perinteinen vesileikkikalu!

Lasten hauskat kumiveneet

Suomi on tuhansien järvien ja rantojen maa, ja lasten ranta- ja vesileikeistä saa helposti tuhat kertaa hauskempia ja vähän jännittäviäkin kumiveneen avulla. Vain mielikuvitus on rajana leikkejä keksiessä! Ja jos puhti loppuu kesken kaiken, on kelluvassa kumiveneessä ihanaa rentoutua laineiden liplatuksen tahtiin. Kumiveneen avulla lapset voivat myös harjoittelemalla vaikkapa kalastamista ja turvallista vesillä oloa.

Värikkäiden ja puhallettavien kumiveneiden avulla lapsesi voivat tutustua turvallisesti ja hauskasti veteen ja veneisiin yhdessä vanhempien kanssa. Kumiveneitä on helppo ohjata ja lapsi pystyy tutustumaan veteen omassa tahdissaan – vaivattomasti ja hauskasti.

Käytännölliset kumiveneet Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät värikkäät ja hauskat kumiveneet – juuri sellaisen, kuin lapsesi toivoo saavansa. Valikoimaamme kuuluu isot ja tukeva kumiveneet, joissa on airot, sekä pienemmät kumiveneet, joita on helppo käsitellä, pakata mukaan ja käyttää uima-altaissa. Meillä on myös paljon pieniä ja edullisia kumiveneitä sekä iso valikoima Disney, Intex ja Bestway -kumiveneitä. Kesän hauskimpien vesileikkien välttelemiselle ei ole siis mitään tekosyitä! Ja jotta turvallisuus olisi taattu, tutustuthan myös laadukkaaseen ja laajaan pelastusliivien valikoimaamme.