Cybex Pallas G i-Size Turvaistuin, Autumn Gold
Zoom

Cybex

Cybex Pallas G i-Size Turvaistuin, Autumn Gold

Ilmaiset toimituskulut
4 JÄLJELLÄ
4 JÄLJELLÄ
319,90 ‚ā¨
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

FI_CMS_varumärke_produktvyn_Cybex.png

Tuotekuvaus

Cybexin Pallas G i-Size on k√§yt√§nn√∂llinen ja pitk√§ik√§inen 2-in-1-turvaistuin, joka sopii k√§ytett√§v√§ksi 9‚Äď21 kg painaville lapsille. Kasvot menosuuntaan p√§in asennettavassa turvaistuimessa on erityisen leve√§ solki, joka pit√§√§ lapsen turvallisesti ja mukavasti paikoillaan. Lapsen kasvettua tarpeeksi isoksi soljen voi irrottaa ja korvata auton kolmipistevy√∂ll√§. Turvaistuinta voidaan k√§ytt√§√§ aina 150 cm pituuteen, 21 kg painoon tai noin 12 vuoden ik√§√§n asti.

Pallas-turvaistuin on varustettu korkeussuunnassa säädettävällä ja kolmeen asentoon kallistettavalla niskatuella, joka estää lapsen päätä retkahtamasta eteenpäin nokosten aikana.

Istuimessa on sivutörmäyssuojat, jotka antavat lisäsuojaa onnettomuustilanteessa. Suojat vähentävät törmäyksessä syntyvien voimien vaikutusta jopa 20 prosentilla. Lapsen lantion päällä oleva solki suojaa lastasi etutörmäyksessä ja pienentää niskavaurioiden riskiä 40 prosentilla tavallisiin turvavaljaisiin verrattuna.

- 2-in-1 turvaistuin, joka kasvaa lapsesi mukana
- Kolmeen asentoon kallistettava niskatuki
- Erityisen leveä solki antaa suojaa etutörmäyksessä
- Sivutörmäyssuoja vähentää törmäysvoimien vaikutusta 20 prosentilla
- ISOFIX-asennus

Huom! Jollyroom suosittelee asiakkaitaan noudattamaan Liikenneturvan suositusta siitä, että lapsi matkustaisi mahdollisimman pitkään selkä menosuuntaan päin, ainakin nelivuotiaaksi asti.

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro. 10118823

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Suunta Kasvot menosuuntaan päin
Turvavaljaat Viisipistevaljaat
Asennus ISOFIX
Maksimikuormitus 50
Korkeus (cm) 59
Pituus (cm) 40,5
Leveys (cm) 59,5
Irrotettava päällinen Kyll√§
Pesuohje Konepesu
30¬įC
Paino (kg) 8,9