• PlayDoh-header-1920x700.jpg

Play-Doh

Play-Doh-merkin muovailuvaha sopii täydellisesti lasten luoviin leikkeihin. Valikoimastamme löydät sekä värikkäät muovailuvahat että hauskat setit joka makuun, olipa lapsesi suosikki sitten jäätelökone, hammaslääkäri tai kampaamo.

22 tulosta.

Muovailuvahalla leikkiminen on aina yhtä hauskaa

Muovailuvaha on todellinen ajaton klassikko. Play-Doh’n muovailuvahan avulla yhdistyy kaiken lisäksi leikkiminen ja askartelu. Vaha saa lapsen mielikuvituksen virtaamaan ja helposti muovailtavan vahan avulla lapsi voi luoda vaikka minkälaisia hahmoja. Näppärien ja hauskojen välineiden avulla askartelusta tulee entistäkin hauskempaa, ja lapsesi voi opetella tekemään kaikenlaista eläimistä spagettiin ja avaruusaluksiin. Play-Doh’n muovailuvaha on myrkytöntä ja se sisältää suurimmaksi osaksi vain vettä, suolaa ja jauhoja. Tästä syystä se sopii myös siis pienille lapsille.

Anna mielikuvituksen virrata

Play-Doh-muovailuvahan avulla lapsi voi sekoittaa ja yhdistellä erilaisia värejä, luoda uskomattomia hahmoja ja laitteita sekä harjoitella hienomotoriikkaa ja luovuutta. Muovailuvahalla leikkiminen on enemmän kuin vain hauska leikkihetki – se on myös mahtava oppimiskokemus!

Löydä Play-Doh suosikit meiltä

Meiltä täältä Jollyroomilta löydät ison valikoiman Play-Doh-muovailuvahoja ja muotteja. Valitse eri värien, mallien ja työkalujen väliltä kokonaisuus, jota sinun lapsesi rakastaa. Muovailuvahan avulla lapsesi leipoo omia pizzoja, valmistaa eri väristä ja muotoista spagettia, muotoilee vihanneksia ja täyttää hampurilaisen lempiherkuillaan. Voit myös hankkia muovailuvahasetin, jonka avulla muksu pääsee leipomaan muffinsseja ja kakkuja, joita onkin sitten ihana tarjoilla ystäville ja perheelle. Play-Doh’lla on muovailuvahapakkauksia, joihin on haettu inspiraatiota My Little Ponysta ja Disneyn Autot -elokuvista. Kaikki osat saa kätevästi pakattua niille tarkoitettuihin laukkuihin, joten lapsen on helppo kuljettaa lempimuovailuvahojaan mukana minne tahansa. Kätevää ja helppoa!

Ostaessasi Play-Doh-muovailuvahat Jollyroomilta voit olla varma siitä, että saat ne meiltä varmasti netin parhaaseen hintaan. Lisäksi meillä on 14 vuorokauden palautusoikeus sekä 365 päivän avoin kauppa, jotta jokainen ostos on varmasti onnistunut!