OKBaby

Jollyroomista löydät laajan valikoiman OKbabyn tuotteita. OKBabyn Italiassa valmistamien tuotteiden tarkoituksena on täyttää vanhempien tarpeet ja lasten unelmat. Heidän valikoimaansa kuuluu mm. käytännöllisiä kylpy- ja hygieniatuotteita.

24 tulosta.

OKBaby – pikkulapsiarkea helpottavat lastentarvikkeet

Lapsensaaminen muuttaa elämää, ja avaa portit ihmeelliseen lastentarvikeviidakkoon. Onneksi on OKBabyn kaltaisia tuotemerkkejä, jotka valmistavat kaiken tarpeellisen uusille vanhemmille. OKBabyn laajasta valikoimasta löytyy laadukkaat ja käytännölliset potat, pyöräilykypärät, wc-istuimet, kylpyammeet ja -tuet, jotta lapsesi voi kylpeä turvallisesti.

Hanki OKBabyn lastentarvikkeet Jollyroomilta

Jollyroom tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita OKBabyn lastentarvikkeita, kuten pyöränistuimia, pottia, vessaistuimia, kylpytukia, kylpyammeita ja paljon muuta. Useita eri malleja ja värivaihtoehtoja. Meiltä löydät lisäksi muun muassa äitiystarvikkeet, lastenvaatteet, lasten urheiluvälineet. Valikoimassamme on suositut tuotemerkit Alice & Fox, Petite Chérie, BabyBjörn ja monta muuta.

Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan. Mikäli olet tyytymätön tilaamaasi tuotteeseen, voit helposti ja kätevästi palauttaa sen takaisin meille ja saada rahasi takaisin. Tervetuloa ostoksille!