Nerf

Suositut Nerf Gun -lelut ovat löytäneet tiensä Suomeen Yhdysvalloista asti. Nerf valmistaa hauskoja leikkipistooleja, leikkijousia, pyssyjä sekä lukuisia muita leluja, joita sekä lapset ja vanhemmat rakastavat. Yritys on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1969. Yritys valmistaa leluja, jotka ampuvat ”Neft Foam” -materiaalia, joka muistuttaa vaahtomuovia. Leikkipistooleista on tullut uskomattoman suosittuja useassa eri maassa ja leikkipistoolit ovat luoneet hauskoja sotaleikkejä monien vuosikymmenten ajan. Nyt Nerf Gun on saapunut Suomeen meille Jollyroomille!

51 tulosta.

Hienot leikkipistoolit voittamattomalta Nerfiltä

Löytyykö sinulta kotoa salainen agentti tai supersankari, joka rakastaa jännittäviä ja vauhdikkaita leikkejä? Niinpä – ei ole kovinkaan yllättävää, että jokaisen lapsen kehitykseen kuuluu aikakausi, jolloin vauhtia ja jännitystä tarjoavat lelut kiinnostavat heitä. Vesipyssyt ovat totta kai kesän juttu kuten myös nallipyssyt. Samaan aikaan toiset haluavat panostaa kehittyneisiin ja monipuolisiin leikkiaseisiin ja ammuksiin. Juuri heille Nerfin leikkiaseet ovat unelmien täyttymys!

Nerf Guns perustettiin 1969 Yhdysvalloissa ja se valmistaa supersiistejä leikkipistooleita, leikkijousia ja paljon muita vauhdintäytteisiin leikkeihin sopivia leluja. Kaikilla Nerfin leikkiaseilla ammutaan Nerf Foamia, joka on vaahtomuovia muistuttavaa materiaalia. Riskiä siitä, että jota kuta sattuisi ei siis ole. Ja lopulta – tämähän on vain leikkiä!

Löydä kaikki tarvitsemasi Jollyroomin laajasta valikoimasta

Jollyroomilta löydät valtavan valikoiman Nerfin leikkiaseita. Jos sinulla kotona supersankari, joka kaipaa leikkijousen tai leikkipyssyn, löydät sen meiltä niin kuin paljon muitakin hauskoja leikkiaseita. Valikoimastamme löydät myös lisää ammuksia ja muita lisäosia lapsesi Nerf-tuotteisiin.

Mikäli haluat kysyä tuotteistamme, olethan yhteydessä osaavaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka auttaa aina!