Monster High

Täältä löydät laajan valikoiman muotinukkeja ja leluja suositulla Monster High -teemalla. Mattel lanseerasi Monster High -nukkesarjan vuonna 2010. Nuket ovat saaneet inpiraation kauhuelokuvien hahmoista, kuten Frankenstein, Dracula ja Medusa ja niillä on trendikkäät vaatteet ja asusteet. Monster High koulua käyvät useat suositut nuket, kuten Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Cleo de Nile, Logoona Blue ja Deuce Gorgon. Meiltä löydät lisäksi muut upeat Monster High -aiheiset tuotteet, kuten lelut, puuhasetit, naamiaisasut, lastenvaatteet, palapelit, viltit, pyyhkeet, juhlatarvikkeet, eväsrasiat, matkalaukut ja paljon muuta. Lähde mukaan Monster High -hahmojen jännittävään maailmaan!

Monster High - muotia ja hauskanpitoa jokaiselle lapselle

Monster High -nuket ovat omiaan perheen kouluikäisille lapsille, jotka kaipaavat uusia seikkailuja nukkeleikkeihin. Kauhean kauniiden nukkejen tyyli on peräisin kauhuelokuvista kuten Dracula ja Frankenstein. On siis sanomattakin selvää, että nämä nuket ovat kaukana tavallisten nukkeleikkien tähdistä. Zombin tai hirviön näköiset nuket on puettu muotivaatteisiin kiireestä kantapäähän ja luonnollisesti mukana tulevat myös asukokonaisuutta täydentävät asusteet. Kaiken kauhun takana on yhtiö nimeltä Matell, joka tunnetaan erityisesti maailmankuuluista Barbie-nukeistaan. Näiden nukkejen kanssa on taatusti hirvittävän hauskaa!

 

Hanki Monster High -nuket osoitteesta Jollyroom.fi

Lasten lelut ja pelit on helppo hankkia yhdellä kertaa samasta paikasta, nimittäin meiltä täällä Jollyroomilla! Valikoimassamme ovat niin Monster High -nuket, kuten Draculaura ja Frankie Stein, kuin myös lego-setit ja palapelit. Ja kun askertelu käy ajankohtaiseksi, löydät meiltä tarvikkeet myös siihen! Olemme panostaneet markkinoiden pidettyihin ja luotettaviin tuotemerkkeihin, kuten LEGO, Brio, My Little Pony ja Disney Frozen.

Tiesitkö, että tarjoamme Jollyroomilla tuotteillemme hintatakuun ja 365 päivän avoimen kaupan? Sinun ei siis tarvitse murehtia ostostentekoa, vaan voit luottaa tarjoamaamme laatuun ja tilauksen tekemisen vaivattomuuteen.

 

Tervetuloa ostoksille!