Kavat

Jollyroomista löydät vaihtelevan ja inspiroivan valikoiman lastenkenkiä Kavat-kenkävalmistajalta. Tuotteet on valmistettu käsityötaitoisesti ja niissä on keskitytty toimivuuteen ja laatuun. Kavatin tuotteissa näkyy selkeä ympäristöajattelu, jossa kestävä kehitys on avaintekijänä niin materiaalivalinnassa kuin valmistusmetodeissa.

35 tulosta.

Laadukkaat Kavat-kengät

Kaikki vanhemmat tietävät, että hyvät lastenkengät ovat kaiken A ja O. Kylmät ja märät jalat johtavat usein huonoon mieleen ja ulkoleikkien keskeytymiseen, joten kunnolliset kengät ovat ehdoton hankinta lapselle! Kenkien on oltava myös mukavat jalassa – lapsellasi on oltava kengät, joissa voi sekä juosta että kävellä. Kenkien tulee myös tukea lapsen jalkaa ja vaimentaa kovia iskuja. Kavat-lastenkengissä on kaikki nämä ominaisuudet. Ruotsalainen Kavat tarjoaa parasta lastenkenkien saralla!

Kavat valmistaa tyylikkäitä ja kestäviä lastenkenkiä, jotka ovat skandinaaviselle tyylille uskollisia. Kavatilla on jalanmukaisia kenkiä, joita lapsesi tulee rakastamaan ja käyttämään pitkän aikaa – etsitpä sitten kenkiä tai sandaaleja, talvikenkiä tai kumisaappaita. Kavat käyttää kenkiensä valmistamiseen ensiluokkaista nahkaa sekä korkean teknologian tekstiilejä. Kaikki tämä ainoastaan siksi, jotta Kavat voisi tarjota kenkiä, jotka kestävät lasten aktiivista ja seikkailuntäytteistä elämää!

Kaikkea, mitä voit vain toivoa Kavat-tuotemerkiltä

Meillä Jollyroomilla on laaja valikoima Kavat-kenkiä pienille lapsille. Meiltä saat kunnolliset talvisaappaat, vedenpitävät kumisaappaat, suloiset ballerinat, kestävät tennarit, mukavat sandaalit ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna, mikäli etsit jotakin Kavatilta, löydät sen todennäköisesti täältä. Jollyroomilla on myös hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä, että saat meiltä lastenkengät netin edullisimpaan hintaan!