Hot Wheels

Hot Wheels on amerikkalainen tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 1968. Yritys valmistaa autoja, autoratoja, autotalleja ja muita hauskoja autotarvikkeita. Ne sopivat yhtä hyvin leikkivälle lapselle kuin keräilijällekin!

  •  

    v45 Hot Wheels Logo Connect sets FI.png

75 tulosta.

Hot Wheels innostaa autoleikkeihin

Hot Wheels -tuotemerkin autot ja autoradat ovat jo vuosia olleet lasten suosiossa, ja laadukkaat leikkiautot ja pienoismallit sopivat käyttöön kaikenikäisille joko leluksi tai keräilyesineeksi. Luotettavalta tuotemerkiltä löytyvät niin pikkuautot, autoradat kuin ulkoleikkeihin sopivat muoviset kaivurit ja kuorma-autotkin. Seuraa ja jännitä vieressä, kun Hot Wheels autorata toimii näyttämönä kurvit suoriksi ajaville autoille, tai kokoa hiekkalaatikolle kaivurit, kuormaajat sekä sementtiauto ja luo unelmiesi rakennustyömaa! Näiden lelujen parissa vain mielikuvitus on rajana.

Hanki Hot Wheels -lelut sekä lasten suosimat pelit edullisesti osoitteesta jollyroom.fi

Me täällä Jollyroomilla haluamme auttaa perheitä helpottamalla arjen hankintoja. Siksi olemmekin koonneet laadukkaat tuotteet leluista lastenvaatteisiin ja urheiluvälineisiin yhteen ja samaan paikkaan. Osoitteessa jollyroom.fi teet löytöjä, kun hankintojen listalla ovat pelit, palapelit tai muut lelut. Tarjoamamme hintatakuun ansiosta voit olla varma, että teet ostokset meiltä netin parhaaseen hintaan, ja 365 päivän avoin kauppa mahdollistaa joustavan kaupan. 

Tervetuloa ihastumaan laajaan valikoimaamme!