Fisher-Price

Fisher-Price on valmistanut hauskoja leluja lapsille ja vauvoille 1930-luvulta lähtien ja heidän tuotteensa ovatkin olleet itsestäänselvä osa lastenhuonetta jo useiden sukupolvien ajan. Fisher-Price tarjoaa stimuloivia ja kehittäviä tuotteita kaikenikäisille lapsille aktiviteettileluista pehmoleluihin, helistimiin ja lastenvaatteisiin. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Fisher-Pricen laadukkaita ja värikkäitä tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

  • Fisher_Price_Logga.png

  • blank.png
68 tulosta.

Fisher-Pricen värikkäät lelut tekevät leikeistä hauskoja ja opettavaisia

Jo vuosikymmenten ajan Fisher-Pricen lelut ovat viihdyttäneet ja kehittäneet lapsia ikään katsomatta. Värikkäät ja mielikuvitukselliset lelut herättävät lasten mielenkiinnon, ja kestävät materiaalit takaavat leluille pitkän käyttöiän. Ei siis olekaan mikään ihme, että Fisher-Price on noussut yhdeksi luotetuimmista ja suosituimmista lastentarvikemerkeistä! 

Tuotevalikoimasta löytyvät niin autorata, pehmolelut kuin myös monet aktiviteettilelut perheen pienimmille. Jos etsit lapsellesi tai läheisesi lapselle lelua, josta tulee takuuvarma suosikki, löydät Fisher-Pricen leluvalikoimasta varmasti etsimäsi! Tarkista valikoimastamme myös Fisher-Pricen lastenvaatteet ja lastentarvikkeet.

Aktiviteettilelut stimuloivat aisteja ja kehittävät hienomotoriikkaa

Yksi vanhemmuuden parhaita puolia on saada seurata oman pienokaisensa kehitystä vauvasta taaperoksi, koululaiseksi ja eteenpäin. Etenkin ensimmäiset kuukaudet ja vuodet ovat täynnä jännitystä, sillä lapsen kehitysaskeleet mullistavat koko perheen arkea. Tätä kehitystä tukemassa ovat useat erilaiset aktiviteettilelut, jotka väreillä, äänillä, muodoilla, materiaaleilla ja liikkeillä auttavat lasta hahmottamaan ympäröivää maailmaa kehittäen lapsen aisteja ja hienomotoriikkaa. Fisher-Pricen aktiviteettilelut ovat erityisen hyvä hankinta lapselle, sillä ne on valmistettu lapsen kehitystä ajatellen.

Osta Fisher-Pricen tuotteet Jollyroomilta

Fisher-Price on laatumerkki lastentarvikkeiden ja lelujen joukossa. Niinpä se ja moni muu suosittu tuotemerkki löytyvätkin meidän kotisivuiltamme! Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan. Fisher-Pricen tuotteiden lisäksi voit tutustua sivustomme muuhun tarjontaan. Meiltä teet laatuhankinnat, kuten lasten pelit ja palapelit, tai mikäli hakusessa ovat muut lastenhuoneen kestosuosikit, kuten leikkikeittiö tai nukkekoti, löytyvät nekin meiltä. Laajan leluvalikoiman lisäksi voit tehdä löytöjä sivustollamme ja ostaa lastenvaatteet, äitiystarvikkeetlasten urheiluvaatteet ja lastenhuoneen kalusteet taatusti hyvään hintaan. 

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!