Bratz

Muotitietoisille Bratz-nukeille on saatavilla upeita vaatekokonaisuuksia ja lisätarvikkeita, kuten avoauto ja talvimökki. Lähde Cloen, Yasminin, Sashan ja Jaden kanssa mielenkiintoisiin seikkailuihin muodin, musiikin ja matkailun maailmaan. Meiltä saat upeat Bratz-nuket sekä heidän vaatteensa ja asusteensa.

Bratz-nuket muodista kiinnostuneille lapsille

Asuuko kotonanne joku, joka on kiinnostunut muodista ja vaatteista sekä rakastaa kaiken lisäksi nukeilla leikkimistä? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa. Bratz valmistaa nimittäin nukkeja juuri muodista kiinnostuneille lapsille. Bratz-nukeille voit ostaa myös paljon lisätarvikkeita, kuten asukokonaisuuksia ja kokonaisia leikkisettejä, jotka sisältävät valokuvauskopin, selfiekepin, sprayvärejä, tarroja ja sapluunoita!

Nukkeja ja nukentarvikkeita joka lähtöön

Jollyroomilta löydät nuket ja pehmolelut, joita lapsesi tulee rakastamaan. Bratz-nukkejen lisäksi valikoimassamme ovat nukkekodit, keppihevoset, meikkipäät, muotinuket sekä nukentarvikkeet vain muutamia mainitaksemme. Tarjoamme Jollyroomilla tuotteet netin parhaaseen hintaan hintatakuumme ansiosta, joten voit huoletta tehdä ostoksesi meillä. Lisäksi saat tilaamillesi tuotteille 365 päivän avoimen kaupan.