UUTTA! Lasten älykello helpottaa kommunikaatiota lapsen ja vanhemman välillä

Uusin lasten älykello XPLORA X5 Play sisältää toimintoja, joita et löydä muista älykelloista. Se on lapsille suunniteltu puhelin, joka mahdollistaa helpon yhteydenpidon. Se on täydellinen valinta perheille, joissa älypuhelimen hankintaa halutaan lykätä.

 

Pääsiäiskampanja

Löydät nyt XPLORA puhelimen pääsiäishinnoin Jollyroomilta! Xploralla lapsi voi lähettää viestejä, soittaa puheluita, laskea askelia ja ottaa kuvia ilman, että sinun tarvitsee huolehtia nettiturvallisuudesta tai siitä, kuka lapseesi voi olla yhteydessä. Huoltajien Xplora-sovelluksella hallinnoit kellopuhelinta: tallenna sallitut yhteystiedot, aseta turva-alueet, lisää muistutuksia ja hälytyksiä sekä seuraa lapsen sijaintia kartalta. Xplora-puhelimilla ei pääse internettiin, eli siinä ei myöskään ole somea ja pelejä.

 

Laajenna reviiriä turvallisesti

Kevät saapuu ja ulkona leikkimiseen käytetään päivä päivältä enemmän aikaa etenkin pääsiäisen tuomina vapaapäivinä. Xplora-puhelin pysyy lapsen ranteessa aina mukana eikä unohdu minnekään leikkien viedessä mukanaan. Voit siis huoletta päästää lapsen nauttimaan kevätsäästä tietäessäsi, että saat häneen aina helposti yhteyden. Jos lapsi ylittää turva-alueen, saat puhelimeesi ilmoituksen. Xplora lisää siis sekä lapsen että sinun vapauksiasi ja turvallisuuden tunnetta. Kellopuhelin sopii niin turvaksi 5–6-vuotiaan ranteeseen, kuin helpoksi kommunikaation välineeksi alakoululaisille.

 

Lapsille suunniteltua teknologiaa

Xplora ottaa GDPR-vaatimukset vakavasti ja takaa lapsen tietojen täyden suojaamisen. Valitsemme lapsillemme tuotteita, jotka ovat suunniteltu nimenomaan heidän tarpeisiinsa. Leikkiin ja liikuntaan sopivat vaatteet, turvalliset lelut, ergonomiset kalusteet… On siis luonnollinen jatke valita myös lapsille suunniteltua teknologiaa. Xploran missiona on antaa lapsille kaksi vuotta lisää lapsuutta. Fiksuilla valinnoilla se on täysin mahdollista!

 

Xplora #GOPLAY innostaa liikkumaan

Lapsen kognitiiviset, sosiaaliset ja motoriset taidot kehittyvät leikin, luovuuden ja liikkeen avulla. Xplora tukee näiden taitojen kehittymistä kannustamalla lapsia liikkumaan ja leikkimään. #GOPLAY-alustassa lapsi ansaitsee yhden Xplora-kolikon jokaista ottamaansa 1000 askelta kohden. Sisäänrakennettu askelmittari pitää kirjaa aktiivisuudesta ja innosta liikkumaan entistä enemmän. Tienatuilla kolikoilla lapsi voi lunastaa palkintoja #GOPLAY-kaupasta. Voit kurkata huikean palkintotarjonnan heti #GOPLAY-sivuilta.