Jollyroom x Tuusulan Asuntomessut 2020

Tänä vuonna Jollyroom toteutti hauskan sisustusprojektin yhdessä talopaketteja valmistavan Kastelli-talojen kanssa osallistumalla yhden Asuntomessujen kohteen sisustukseen. Tuusulan Rykmenttipuistoon rakennetun messukylän yksi kantavista teemoista oli vastuullisuus, minkä myötä muun muassa Asuntomessukotien hiilijalanjäljet laskettiin ensimmäistä kertaa. 50-vuotisjuhlamessujen tulevaisuuden kyläkaupungin muita teemoja olivat energiatehokas rakentaminen, eri-ikäisten ihmisten toimintojen yhdistäminen ja yhteisöllisyys.

 

Erikoisolosuhteet toivat Asuntomessuihin tervetulleen uudistuksen, sillä messukohteisiin pääsee nyt tutustumaan myös virtuaalisesti.

 

@kastellitalot asuntomessut2 pienipieni.jpg
Nelivuotias tyttären huone kalustettiin moderneilla Minituden Nordic-sarjan pöydällä ja hirvituoleilla.

 

Jollyroomin huonekaluilla ja sisustustuotteilla sisustettiin Kastelli-talojen kohteen Kuori 115 -talon lastenhuoneet, jotka ovat suunnitelleet Sanna Siik-Keskisarja ja Annu Lahtinen. Kuori 115 -talon asukkaiden toiveena oli helppohoitoiset, lapsiperheelle sopivat materiaalit, pitkäikäisyys sekä ajattomuus. Kohteen skandinaavinen ja tyylipuhdas estetiikka liukuu lastenhuoneiden puolelle, joissa korostuvat harmoninen sävymaailma ja vaaleat puumateriaalit.

 

@kastellitalot asuntomessut3 pienipieni.jpg
Perheen nuorimmainen sai huoneeseensa JLY-merkin kehdolla ja Alice & Foxin vuodekatoksella.

 

Perheen nelivuotiaan tyttären huoneen huonekaluiksi valikoituivat Minituden Nordic-sarjan Noah-juniorisänky ja Usva-pöytäsetti hirvituoleilla, joiden selkeä muotoilu ja leikillisyys ihastuttavat. Nuorimmaisen asukkaan huone sisustettiin JLY:n kehdolla ja tunnelmallisella Alice & Foxin vuodekatoksella.

Pääset tutustumaan Kastelli-talojen talokohteeseen 21, Kuori 115 -taloon täältä