Unipesä tekee nukkumisesta miellyttävää

Me uskomme, että suurin osa pienten lasten vanhemmista on liikuttavan yksimielisiä siitä, että vauvojen uni pitää sisällään hieman huolta ja vaikeuksia. Yksi tavallisimmista vanhempien huolenaiheista on vauvan tipahtaminen sängystä yöunien aikana, minkä takia omaa pikkuistaan haluaa valvoa lapsen heräämiseen saakka. Toinen yleinen huolenaihe on vauvan päälle käännähtäminen nukkuessa, minkä takia jompikumpi vanhemmista saattaa herätä useasti yön aikana. Siksipä haluaisimme esitellä teille unipesän, joka vähentää nukkumiseen liittyviä huolia ja helpottaa vauvan nukuttamista.

Voimme rauhoitella teitä, sillä lapsen päälle kierähtäminen unissaan ei ole kovin tavallista. Suosituksena on kuitenkin kerätä pois kaikki tarpeettomat tyynyt ja aikuisten peitot, mikäli haluatte ottaa lapsen nukkumaan kanssanne. Mikäli haluat luoda lapsellesi turvallisen nukkumapaikan, voit käyttää unipesää, joka takaa paremman unipaikan vauvalle kuin tyynyjen välissä nukkuminen, sillä tyynyt saattavat liikkua helpommin yön aikana.

sleepyhead3.png

 

Lapsen saaminen nukahtamaan sänkyyn omaan pesäänsä on jotakin, mikä ei ole tavanomaista. Pohjimmiltaan kyse on siitä, että lapsi haluaa tuntea itsensä ympäröidyksi, sillä se luo turvallisuuden tunnetta ja helpottaa vauvan nukahtamista. Silloin lastenvaunuissa nukuttaminen voi olla hyvä nukuttamismenetelmä. Voit kokeilla lapsesi asettamista unipesään vaunuissa nukuttamisen sijaan. Unipesä luo turvallisen ja tiiviin ympäristön, johon lapsi on tottunut yhdeksän kuukauden ajan äidin vatsassa. Sen lisäksi unipesä vaimentaa liikettä, kun siirrät nukkuvan lapsen vaunuista sänkyyn.

Me haluamme suositella Sleepyhead-tuotemerkkiä, josta pidämme erityisesti useista eri syistä. Sleepyhead on käyttänyt tuotteidensa materiaalina huolellisesti valittuja tekstiilejä, jotka ovat antibakteerisia. Sleepyheadin unipesät ovat saatavissa useissa ainutlaatuisissa kuvioissa, joihin kyseisellä merkillä on oma patenttinsa. Sleepyhead-unipesä on tunnistettavissa helposti heidän ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta!

 

sleepyhead_olikamodeller.png

 

Unipesä on monikäyttöinen tuote, jota voidaan käyttää useissa eri tilanteissa nukuttamisen lisäksi. Sen pääasiallinen tehtävä on kuitenkin luoda turvallinen ympäristö lapsellesi, huolimatta siitä, mihin unipesää käytetään!