Harjoitus tekee mestarin!

Leikillä on ensisijainen vaikutus lapsen kehitykseen. Lapsi oppii tunnistamaan erilaisia asiayhteyksiä, käyttämään vartaloaan ja kommunikoimaan muiden ihmisten kanssa. Tästä innostuneena haluamme suositella Mickin upean pastellinsävyisen tuotesarjan, joka tulee herättämään mielenkiintoa pienten lasten keskuudessa!

 

gåvagn.png

 

Micki-kävelyvaunu sopii ensiaskeleiden opetteluun. Tämä kävelyvaunu tulee olemaan rakastettu lelu lapsen opetellessa ottamaan ensiaskeliaan. Aluksi kävelyvaunu on mainio tuki haparoiville ensiaskelille, ja kun askeleet tulevat vakaammiksi, voidaan vaunua käyttää esimerkiksi lelujen kuljettamiseen ja kaikkeen muuhun hauskaan.

plocklåda.png

 

Uusien taitojen oppiminen on hauskaa Micki-palikkalaatikon avulla! Oppimisen ja ilon ei tarvitse olla toistensa tiellä, vaan yhdessä ne voivat enemmänkin olla kaksi tekijää, jotka muodostavat täydellisen yhtälön. Palikkalaatikko ei takuuvarmasti jää lelulaatikkoon, ennen kuin lapsi on selvittänyt, mikä palikka menee mihinkin reikään. Palikoiden asettelu kehittää lapsen hienomotoriikkaa ja päättelytaitoja!

bulltbräda.png

 

Oivalluksia siitä, että voi vaikuttaa ympäröivään maailmaan. – Kun minä lyön, kuuluu ääni! Sen oivaltaminen voi olla mullistava kokemus pienelle lapselle. Me voimme luvata, että Mickin hakkalelu tulee herättämään pienten mielenkiinnon – jo ensimmäisestä lyönnistä lähtien! Hakkalelu opettaa lasta hahmottamaan erilaisia asiayhteyksiä sekä miten omat teot vaikuttavat niihin.

Lisää Mickin pastellisarjan tuotteita löydät täältä.