Uutuus Ergobabyltä – Omni 360 -kantoreppu pitää lapsen lähelläsi!

Vastasyntyneen lapsen vanhemmalle ei ole mitään ihanampaa kuin se, että lasta saa pitää lähellä ja tuntea sen lämmön sekä hengityksen itseään vasten. Parhaimmillaan tämä ihana tunne yhdistyy mahdollisuuteen tehdä muita asioita samanaikaisesti, ja siksi esittelemmekin teille tänään Ergobabyn upouuden Omni 360 -kantorepun!

Aivan kuten missä tahansa lastentarvikkeissa, on kantorepuissa valtava valikoima, joista pitäisi löytää oikeanlainen ratkaisu juuri sinulle ja muksullesi. Meidän mielestämme Omni 360 -kantorepussa yhdistää kuitenkin erinomaisesti useita erilaisia ominaisuuksia esimerkiksi jo klassikoiksi muodostuneista Ergobaby Adapt ja Ergobaby 360 -kantorepuista.

”Kun haluat vaihtoehtoja”

Ajatella, että voisit tuoda synnytysosastolta pienen käärön kotiin kantaen häntä rintakehääsi vasten. Juuri tähän Omni 360 -kantoreppu sopii täydellisesti: se on ergonominen ja turvallinen vauvalle jo viikko syntymän jälkeen. Kantoreppua voi käyttää siihen saakka, kunnes lapsi painaa 15 kiloa. Kantoreppu kasvaa siis lapsesi kanssa! Kantorepussa on lisäksi kätevä toiminto, jonka avulla voit imettää lasten missä ja milloin vain.

Mikä tekee Omni 360 -kantorepusta ainutlaatuisen?

Omni 360 on monipuolinen kantoreppu, eikä markkinoilla ole mitään vastaavaa! Se on valmistettu vanhempien vinkkien avulla arjen helpottajaksi, ja se antaa varmaa läheisyyttä sinulle ja lapsellesi.

  • Kantoreppuun ei tarvitse ostaa erillistä lisäosaa pienille vauvoille.
  • Kantoreppua voi käyttää useissa eri asennoissa: kantaen lasta vatsan päällä, selässä tai lantiolla.
  • Ergonominen M-kantoasento lapselle.
  • Kantoreppu on yhtä miellyttävä lapselle kuin kantajalle. Siinä on ristiin asetettavat kantoremmit, jotka antavat extratukea ja sopivan istuvuuden.
  • Voidaan käyttää vastasyntyneistä 15-kiloisiin asti.

Bärsele, bärpositioner.JPG

”Täydellinen istuvuus”

Paino jakautuu tasaisesti

On tärkeää, että lapsi matkustaa kantorepussa turvallisesti ja mukavasti, mutta yhtä tärkeää myös on, että lasta kantavalla vanhemmalla on mukavat oltavat. Kun lasta kannetaan useiden tuntien ajan, voi vääränlainen kantoasento aiheuttaa turhaa kipua ja kolotusta.

Omni 360 -kantorepussa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole, sillä se on suunniteltu antamaan parasta mahdollista tukea sekä sinulle että lapsellesi.

Lantio- ja selkäystävällinen

Omni 360 -kantorepulle on annettu useita tunnustuksia siitä, että se ottaa erityisesti huomioon lantion ja selän rasituksen.

  1. International Hip Dysplasia Institute kertoo Omni 360 -kantorepun olevan lantioystävällinen tuote. Sen mukaan Ergobabyn kantoreppu on miellyttävä, ergonominen ja turvallinen lapsen lantiolle.
  2. AGR’s sigill on symboli, joka annetaan selkäystävällisin tuotteille ja myös Ergobabyn Omni 360 sai sellaisen!

Ergobaby Omni 360 -kantoreppua on saatavilla neljässä eri värissä:

trends_mall_i-bloggen_ERGOBABY,-bärsele780X500.jpgHarmaa / Tummansininen / Vihreä / Musta

Tiesitkö, että..?

Lapsen kantaminen lähellä ei ole vain mukavaa, vaan siitä on myös hyötyä lapsen kehittymiselle. Käyttämällä kantoreppua lapsen ensimmäisten kuukausien aikana, lapsen ja vanhemman välille voi syntyä parempi side. Kantaminen voi vilkastuttaa myös lapsen kehitystä sekä fyysisesti että itseilmaisun osalta. Hyvänä esimerkkinä tästä on se, miten lapsi oppii ääniä ja ilmeitä matkimalla muita – ja mistä muiden tekemistä olisikaan mukavampaa ja turvallisempaa seurata, kuin oman vanhemman sylistä. Kantorepussa olevat lapset ovat usein myös muita lapsia rauhallisempia, sillä heidän tärkein tarpeensa – läheisyys – tulee täytetyksi. ❤

Lähteet:
https://ergobaby.se/fordelar-med-att-bara-ditt-barn
http://reirei.se/sv/varumarken/ergobaby/blogg/2017/vad-sager-barnmorskan-om-anknytning-och-barsele