PlayGro-aktiviteettilelut!

Rutistaminen, tunnusteleminen, näkeminen ja kuuleminen – lapsen elämän ensimmäisinä kuukausina tapahtuu alituiseen uusia ja jännittäviä asioita. Voit edistää lapsesi kehitystä hauskoilla aktiviteettileluilla, jotka vilkastuttavat lapsesi aisteja ja hienomotoriikan kehitystä. Tänään haluamme vinkata kolmesta suosikistamme PlayGro-tuotemerkiltä!

325567.jpeg

PlayGro-kangaskirja
Vastasyntynyt näkee heikosti ensimmäisten viikkojen ajan, mutta näkö kehittyy paremmaksi ajan kanssa – vauva alkaa erottaa värejä ja muotoja entistä tarkemmin. Voit auttaa lastasi kehittämään näköaistiaan solmimalla kangaskirjan pinnasängyn sisäpuolelle. Leikkisät hahmot ja voimakkaan värit kiinnittävät vauvan mielenkiinnon. Vauvan nukkumaanmenoajan koittaessa voit kertoa iltasadun kirjan hahmoista! Mikäli olette lähdössä matkalle, voit solmia kangaskirjan autoon, vaunuihin tai turvakaukaloon. Kangaskirja on hauska ja mielikuvitusta rikastava tapa lisätä vauvan tarkkaavaisuutta ja kiinnostuneisuutta ympäristöstä.

Playgro.jpg

PlayGro-musiikkimobile
Mobile auttaa lastasi oppimaan keskittymään hauskalla tavalla – nimittäin katselemalla mobilen värikkäitä ja heiluvia hahmoja. Mobilen soittama musiikki voi myös auttaa lastasi rauhoittumaan. Voit myös kiinnittää mobilen hoitopöydän yläpuolelle!

Playgro spilldosa elefant.jpeg

PlayGro – elefantinmuotoinen soittorasia
Pehmeä seura ja rauhoittavat melodiat ovat sekä jännittävää että turvallista pienelle lapselle – ja tässä elefantissa yhdistyvät molemmat! Elefantin narusta vetämällä soittorasia alkaa soittaa rauhoittavaa melodiaa. Elefantin voi solmia myös pinnasänkyyn, jolloin lapsesi pieni ja rakas ystävä on aina lähellä.

PlayGro-aktiviteettilelut pitävät lapsesi puuhakkaana samalla, kun ne auttavat edistämään lapsen kehitystä! Kaikki PlayGro-tuotteet on suunniteltu siten, että niitä voi siirtää sängyn, vaunujen ja turvakaukalon välillä.