Uusi tuotemerkki saapuu Jollyroomille – 8848 Altitude kertoo tarinan menestyksensä takana!

Ensimmäiset haalarit löytyvät jo varastosta, ja syksyn aikana saamme lisää 8848 Altituden käytännöllisiä vapaa-ajan vaatteita osoitteeseen jollyroomi.fi. Tapasimme Melanie Lindblomin, joka kertoo menestystarinan tuotemerkin takana!

Meillä on ilo kertoa, että syksyn aikana Jollyroom saa valikoimaansa uuden ja jännittävän tuotemerkin. Ruotsalainen 8848 Altitude valmistaa käytännöllisiä ja hienoja vapaa-ajanvaatteita kohtuullisin hinnoin – koko perheelle! Heidän ulkovaatteensa ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja innovatiivisesta suunnittelusta, ja niitä rakastava sekä lapset että aikuiset!

”Kompromissit eivät ole meidän juttumme! Lasten on pystyttävä seikkailemaan ulkona siten, että he pysyvät kuivina ja lämpiminä.  Vaatteiden on estettävät kaikki ne seikkailut!”

8848 Altitude on tuotemerkki, joka kantaa vastuun myös tuotteiden eettisyydestä. Tähän sisältyy muun muassa vastuu työolosuhteista koko tuotanto- ja jakeluprosessin aikana, vastuu tuotteissa käytetyistä materiaaleista ja vastuu siitä, ettei eläimiä vahingoiteta tai kohdella kaltoin valmistusprosessien aikana.

”Me rakastamme luontoa ja meidän vastuullamme on huolehtia siitä parhaalla mahdollisella tavalla.”

Me olemme täysin rakastuneita 8848 Altitudeen! Tuotemerkillä on hyvä kasvutarina ja vahva visio, ja siksi päätimme tavata Melanie Lindblomin kanssa, joka työskentelee yrityksessä suunnittelijana. Hän kertoo meille 8848 Altituden mahtavan historian! Hauskoja lukuhetkiä. ❤

Mistä 8848 Altitude sai alkunsa?

8848 Altitude sai alkunsa jo vuonna 1990, kun kahta perustajajäsentämme pyydettiin suunnittelemaan ja valmistamaan vaatteita ensimmäiselle ruotsalaisten onnistuneelle Mount Everestin valloitukselle. Heidän asiantuntemuksensa ja tuotteidensa korkea laatu sai niin paljon kiitosta ja kiinnostusta, että päätettiin perustaa 8848 Altitude.

Kenelle tuotteet on tarkoitettu?

Me haluamme valmistaa käytännöllisiä ja hienoja vaatteita sopivalla hinnalla, jotta kuka tahansa voi käyttää niitä. Meillä on tuotteita kaikille: seikkailijoille ja sunnuntaikävelyistä rakastaville perheille, kokeneille ja aloittelijoille. Jokainen tuote on suunniteltu sen käyttötarkoituksen mukaan. Olemme keskittyneet erityisesti lasketteluun, vaeltamiseen, pyöräilemiseen ja arkivaatteisiin, jotka sopivat sekä kouluun että töihin. 

Mitä otatte huomioon, kun suunnittelette vaatteita lapsille?

Me tiedämme, että ulkoleikit vaativat vaatteilta paljon ja siksi panostamme lastenvaatteiden suunnitteluun yhtä paljon kuin aikuisten vaatteisiin. Kaikissa vaatteissa käytetään samaa korkealuokkaista teknologiaa ja materiaaleja, ja vaikka lastenvaatteet ovatkin usein leikkisiä ovat ne myös helposti tunnistettavissa 8848 Altitudeksi. Kompromissit eivät ole meidän juttumme! Lasten on pystyttävä seikkailemaan ulkona siten, että he pysyvät kuivina ja lämpiminä. Vaatteiden on kestettävä kaikki ne seikkailut – lapselta toiselle!

Miten otatte huomioon luontoystävällisyyden?

Me haluamme tehdä aina vähän enemmän kuin mihin ohjeet ja lait velvoittavat. Me rakastamme luontoa ja meidän vastuullamme on huolehtia siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Työskentelemme jatkuvasti tuotantoprosessimme parantamiseksi siten, että vähemmän veden, energian ja kemikaalien käyttöä. Monet tuotteistamme ovatkin Bluesign-merkittyjä ja kaikki tuotteemme ovat PFC-vapaita. Emme myöskään käytä aitoa turkista, ja untuvassa käytämme vain ankansulkia, jotka ovat ruokateollisuuden ylijäämää.

Millainen tuotantoprosessinne on?

Samalla tavalla kuin teemme töitä ympäristön hyväksi, haluamme ottaa huomioon myös sen, että tuotteemme ovat eettisesti ja kestävästi valmistettuja. Meillä on läheiset välit tavarantoimittajiimme, joiden kanssa olemme työskennelleet alusta asti. Kaikki tuotteidemme valmistajat ovat sitoutuneet noudattamaan Code of Conduct’ia, ja me teemme jatkuvaa valvontaa, että ohjeita ja sopimuksia noudatetaan. Me haluamme, että kaikki tuotemerkkimme kanssa tekemisissä olevat ihmiset voivat olla ylpeitä tekemästään työstä.

Miksi 8848 Altitude on hyvä valinta?

Meidän tuotteemme mahdollistavat sen, että voit keskittyä tekemiseen ja touhuamiseen. Olemme suunnitelleet kaiken huolella emmekä jätä mitään sattuman varaan. Meidän tuotteemme ovat yksinkertaisesti hyviä – sekä ihmiselle että luonnolle. Toivomme, että yhä useampi löytäisi tiensä takaisin luontoharrastusten pariin. Omalta osaltamme aiomme jatkossakin ylittää kaikki odotukset!

Tuntuu mahtavalta saada tuotteemme myyntiin Jollyroomille, jotta yhtä useampi pieni seikkailija voi tutkia maailmaa juuri sitä tarkoitusta varten tehdyissä vaatteissamme!

Innostunein terkuin,
Jollyroom ja 8848 Altitude