Lapsilla on ainutlaatuinen kyky heittäytyä mielikuvitusmaailmaan ja useat lapset rakastavat pukeutua erilaisiin naamiaisasuihin esimerkiksi Halloweenina. Jollyroomilta saat pelottavimmat naamiaisasut lapsille. Meillä saat useat erilaiset Halloween-asut, kuten esimerkiksi vampyyri-, noita- sekä zombieasut. Älä unohda ostaa yhteensopivaa noidanhattua tai lepakonsiipiä!
48 tulosta.

Halloween – lasten kauhistuttava suosikki!

Suurin osa nykypäivän vanhemmista ei muista viettäneensä Halloweeniä lapsena. Vuosituhannen vaihteessa naamiaisliikkeisiin alkoi kuitenkin ilmestyä Halloween asuja, ja muutamia vuosia myöhemmin Halloweeniä juhlittiinkin jo toden teolla.

Nyt me, ja erityisesti lapset, rakastamme Halloweeniä eikä ihme! Lapset rakastavat naamiaisasuihin pukeutumista – oli Halloween tai ei. Katsoipa kenen tahansa lapsen vaatekaappiin, löytyy sieltä varmasti erilaisia ihania ja hurjia asuja, joihin pukeutua!

Kaikkien pukeutumisleikkien keskellä Halloween on kuitenkin aivan omanlaisensa juhla. Silloin saa pukeutua pelottavaksi noidaksi, kalisevaksi luurangoksi, pikkupiruksi tai vaikka aaveeksi – ja pelotella vanhempiaan! Tai jos haluat olla vähän kiltimpi, voit pukeutua myös hauskaan kurpitsa-asuun!

Löydä Halloween Jollyroomilta

Meillä täällä Jollyroomilla on valtavan paljon hauskoja ja erilaisia naamiaisasuja sekä tytöille että pojille. Löydät meiltä muun muassa pelottavat zombipuvut, vampyyriasut, luurankohanskat, lepakonsiivet sekä noitien kaavut ja hatut tottakai!

Tutustu samalla myös muihin hauskoihin naamiaisasuihin. Meillä on eläinhahmoja, prinsessamekkoja ja paljon pukuja lasten suosikkielokuvista. Kaikki laadukkailta ja tunnetuilta valmistajilta kuten Leco, Magtoys ja Oskar & Ellen! Meillä on myös useita erilaisia lapsille sopivia ammattiasuja kuten palomies, poliisi, lääkäri, astronautti ja paljon muuta!

Kun ostat tuotteesi Jollyroomilta, saat ne netin parhaaseen hintaan, sillä meidän kaikilla tuotteillamme on hintatakuu!