Autot

Radio-ohjattava auto tarjoaa jännitystä ja vauhdin hurmaa. Meiltä löydät rc-autot sekä sisä- että ulkokäyttöön, olipa valintasi sitten perinteinen monsteriauto, kauko-ohjattava traktori tai kaivinkone tai kilpa-auto, jonka ratissa istuu Super Mario tai jokin rakastetuista Disney-hahmoista. Valittavana useita suosittuja merkkejä, kuten Nikko, Monster Jam ja BRIO.
139 tulosta.

Radio-ohjattavat autot vauhtia rakastaville lapsille

Ei ole mikään salaisuus, että monet lapset tykkäävät kauko-ohjattavista autoista. Ehkä sinulla itselläsikin oli lapsuudessasi radio-ohjattava auto ja voit muistaa, kuinka hauskaa sillä oli ajaa! Nykypäivänä kauko-ohjattavien lelujen valikoima on todella laaja, ja valittavana on autojen lisäksi helikoptereita, veneitä ja droneja, jotka viihdyttävät sekä lapsia että aikuisia.

Jollyroomilta radio-ohjattavat autot joka makuun

Meiltä löydät kauko-ohjattavat autot, helikopterit, veneet, lennokit ja nelikopterit kaikenikäisille lapsille ja leikkimielisille aikuisille. Valittavana on lukuisia eri malleja sekä suosittuja tuotemerkkejä, kuten Nikko, Ninco ja Syma.

Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa, joten valikoimastamme löydät tietenkin myös valtavan paljon muita leluja. Miltä esimerkiksi kuulostaisi sähköauto, jota vanhempi voi ohjata kauko-ohjaimella? Perinteisemmistä menopeleistä tykkäävälle sopii puolestaan polkuauto tai potkuauto, joita meiltä löytyy useissa eri malleissa.

Riippumatta siitä, mihin päädytte, meiltä saa hintatakuun koko valikoimallemme. Sen ansiosta voit tehdä ostoksia hyvillä mielin ja aina hyvään hintaan!