-41%

Muumi Soittolelu + Vaunulelu, Harmaa

29,90 € 50,90 € Sinä säästät: 21,00 € (-41%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Ihastuttava perheen pienimpien pakkaus, joka sisältää kaksi muumiaiheista lelua. Pakkauksessa on soittolelu sekä vaunulelu - molemmat ovat Muumipeikon muotoisia! Suloinen lelupaketti, josta tulee nopeasti lapsesi suosikki!

Sisältää:
- Muumi-soittolelun, joka soittaa Brahmsin kehtolaulua ja kehittää lapsen musiikillisia aisteja leikin kautta. Voit kiinnittää soittolelun joko pinnasängyn tai vaunujen ylle roikkumaan.
- Muumi-vaunulelun, jossa on kolme hahmoa. Lelu kiinnitetään kätevästi ja turvallisesti vaunujen kuomuun leluun sisältyvien kolmionmuotoisten kiinnikkeiden avulla. Vaunulelu on myös helppo pitää puhtaana, sillä koko lelun voi pestä pyykinpesukoneessa, kunhan kolmiokiinnikkeet ottaa ensin pois.

Ikäsuositus: 0 kuukautta +.

Mitat:
Soittolelu: 19 cm.
Vaunulelu: 36 cm.

Materiaali:
Soittolelu: Polyesteriplyysi, PP.
Vaunulelu: Polyesteriplyysi, PP. Ei sisällä PVC:tä tai ftalaatteja.

Pesuohje:
Vaunulelu: Konepesu 40°C.

Väri: Harmaa.
Artikkelinro. 715399

Tuotemerkki

Muumi

Täältä löydä todella laajan valikoiman Muumi-aiheisia tuotteita vaatteista keittiötarvikkeisiin ja pehmoleluihin. Uskomattoman suositut Tove Janssonin luomat Muumi-hahmot seikkailevat monissa erilaisissa tuotteissa, kuten leluissa, nukkekodissa, pehmoleluissa, vaatteissa, keittiötarvikkeissa, pöytätableteissa, lompakoissa ja tekstiileissä.

Katso lisää Muumi »