Ilmaiset toimituskulut -10%
Thule Chariot CX2 Blue & Lenkkeily- ja Pyöräilypaketti
Thule Chariot CX2 Blue & Lenkkeily- ja Pyöräilypaketti
Thule Chariot CX2 Blue & Lenkkeily- ja Pyöräilypaketti

Thule Chariot CX2 Blue & Lenkkeily- ja Pyöräilypaketti

  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Thule Chariot CX2 sisarusrattaissa yhdistyvät huippusuorituskyky, mukavuus, tyylikkyys ja tekniikka, jotka sopivat aktiiviselle perheelle. Aerodynaaminen ulkoasu mahdollistaa usean urheilulajin harrastamiseen. Varustettu säädettävällä jousituksella, joka takaa sujuvan ja vakaan kyydin. Ergonomisesti muotoiltu työntöaisa sopii lenkkeilyyn. Levyjarrut parantavat jarrun hallittavuutta jyrkissä mäissä. Sivuikkunat takaavat hyvän ilmanvaihdon ja säätelevät vaunun sisälämpötilaa. Irrotettava ja pehmustettu istuin antaa lapsille mukavuutta. Lisävarusteet voi kiinnittää poikittaiseen vaunutankoon. Click n’ Store™ mahdollistaa lisätarvikepaketin säilyttämisen vaunussa.

Tässä paketissa on mukana myös Thulen pyöräily- ja lenkkeilysetit, joiden avulla muunnat vaunusi elämäntyyliisi sopiviksi.

Lisätietoja tuotteista saat klikkaamalla tuotekuvia.
Artikkelinro. 904845

Tuotemerkki

Thule

Thule on tuotemerkki, jolla on suuri valikoima erilaisia urheilu- ja pyöräilyvaunuja. Thule Chariot valmistaa fiksuja ja hyvännäköisiä lastenvaunuja, joissa saat viidet lastenvaunut yhdessä paketissa. Kaikki lähtee yksistä ja samoista vaunuista, joihin kuuluu erilaisia lisätarvikkeita, kuten lenkkeilysetti, hiihtosetti, vaellussetti, pyöräilysetti sekä kävelysetti. Vaihdat käyttötarkoitusta yhdessä hujauksessa ja olet valmis uusiin haasteisiin!

Katso lisää Thule »