Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Yhdistelmävaunut, Nautical
Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Yhdistelmävaunut, Nautical
Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Yhdistelmävaunut, Nautical

Mountain Buggy

Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Yhdistelmävaunut, Nautical

Trustpilot
Loppu varastosta
Loppu varastosta
819,90 €
Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Mountain Buggy Urban Jungle Luxury -lastenrattaat sopivat kaikenlaisiin maastoihin – niin suurkaupunkiin kuin luontoon! Kevyet Urban Jungle Luxury -lastenrattaat voidaan kätevästi taittaa kokoon ainoastaan yhdellä kädellä ja sen jälkeen nostaa helposti autoon tai bussiin. Helpon kokoontaittomekanismin ansiosta rattaat kulkevat helposti reissuissa mukana. Lastenrattaita voidaan myös säilyttää pystysuunnassa, mikä mahdollistaa niiden kätevän kuljettamisen julkisissa kulkuneuvoissa.

Urban Jungle Luxury -lastenrattaiden ilmapyörissä on pehmeä jousitus, minkä ansiosta kyyti on tasaista ja mukavaa sekä lapsellesi että rattaiden työntäjälle. Rattaissa on kääntyvä etupyörä, joka ansiosta rattaita on helppo ohjata eri maastoissa. Urban Jungle -lastenrattaiden työntöaisassa on käsijarrut. Kevyet lastenrattaat liukuvat kevyesti jalkakäytävillä, minkä ansiosta ne ovat erinomaiset rattaat kaupunkiajoon.

Urban Jungle Luxury -lastenrattaita voidaan käyttää sellaisenaan puolivuotiaasta noin viiteen ikävuoteen saakka. Mikäli haluat käyttää rattaita lapsen syntymästä saakka, voit liittää vaunuihin vaunukopan ja käyttää lastenrattaita yhdistelmävaunujen tavoin. Vaunukopan mukana tulee hengittävä patja sekä säädettävä kuomu. Tämän lisäksi vaunukopan pakkaukseen kuuluu myös talvipäällinen, jotta lapsesi pysyisi lämpimänä vaunukopassa kylmemmilläkin säillä.

Rattaiden istuinosa voidaan laskea useaan eri asentoon, mukaan lukien täyden lepoasennon. Istuinosassa on myös viisipistevaljaat, jotka pitävät lapsesi turvallisesti istuimessa matkojen ajan. Rattaiden turvakaari on helppo kiinnittää ja ottaa pois. Tämän ansiosta lapsesi pääsee helposti kipuamaan pois rattaista. Lastenrattaiden jalkatuki voidaan säätää lapsen pituuden mukaan.

Mountain Buggyn Urban Jungle Luxury -lastenrattaissa on säädettävä kuomu, jossa on magneettikiinnitys. Rattaiden istuinosan alla on myös verkolla suojattu tavarakori, jossa voit säilyttää 10 kilon painosta tavaroita. Mukana on myös hoitolaukku, jonka voi kiinnittää työntöaisaan.

Tyyppi:Lastenrattaat
Paino:11,5 kg
Mitat kokoontaitettuna (ilman pyöriä): -
Mitat kokoontaitettuna:90 x 63 x 33 cm
Mitat avattuna:102,5 x 63 x 86–117,5 cm
Istuin- ja selkäosa:Istuin 33 x 20 cm, selkänoja 52 cm
Käännettävä istuin:Ei
Täysi lepoasento:Kyllä
Ikäsuositus:6 kuukautta – 5 vuotta
Maksimikuormitus:25 kg + 10 kg tavarakori
Pyörät:Ilmapyörät
Etupyörä:Kääntyvä (lukittava)
Pyörien määrä:3
Säädettävä työntöaisa:Kyllä
Mukanatulevat lisätarvikkeet:Hoitolaukku, mukinpidike
Yhteensopivat lisätarvikkeet:Sadesuoja
Travel System:Kyllä
Takuu:1 vuosi
Irrotettava kangas: -
Pesuohje:Pyyhi kostealla liinalla

Artikkelinro. 903012

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Trustpilot