Cybex

Cybex Gazelle S Sisarusvaunut Sis. 2 Istuinta, Black/ Soho Grey

GoldIlmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Tilapäisesti loppu
1 039,80 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Cybex Gazelle S on monipuolinen yhdistelmävaunumalli, jota voi käyttää heti lapsen syntymästä noin 4 vuoden ikään saakka. Lastenvaunuissa on 20 erilaista säätömahdollisuutta, joiden avulla saat niistä yksilöllisesti sopivat juuri sinun perheesi tarpeisiin. Kevyet ja kätevät lastenrattaat ovat täydelliset ostoksilla tai kaupunkikävelyllä perheen kanssa.

Gazelle S -rattaat kasvavat perheesi mukana, ja ne voidaan helposti muuntaa sisarusvaunuiksi. Istuinosan alla on tavarakori, jonka maksimikuormitus on 13 kg. Pakkaukseen sisältyy lisäksi irrotettava ostoskori (maksimikuormitus 10 kg), joka on kätevä lisätarvike kauppareissulle. Vaunut voidaan taittaa kokoon kuljetusta ja säilytystä varten.

Pakkaukseen kuuluu lisäistuin, jonka voit asentaa Gazelle-vaunuihisi. Sen kiinnittäminen on helppoa, ja se mahdollistaa kahden lapsen kuljettamisen vaunuissa samanaikaisesti. Istuin on ergonomisesti muotoiltu ja varustettu pehmustetuilla viisipistevaljailla, turvakaarella, UPF 50+ -kuomulla ja säädettävällä jalkatuella. Istuimen voi asettaa useaan eri asentoon ja sen voi taittaa myös täyteen makuuasentoon. Verhoilun voi irrottaa ja pestä pyykinpesukoneessa.

- Kompakti ja kevyt muotoilu
- Voidaan yhdistää turvakaukaloon ja mukana tulevaan istuimeen.
- 20 säätömahdollisuutta
- Irrotettava säilytyskori ostoksia varten
- Maksimipaino 22 kg

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro.  906899

Asiakkaiden kuvat