JLY

JLY Bedside Crib ja BabyDan Comfort Patja 40x84

Ilmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Trustpilot
Tilapäisesti loppu
149,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle
Uudelle uutiskirjeen tilaajalle 10 % alennusta KAIKESTA!

Tuotekuvaus

JLYn näppärässä pinnasängyssä on skandinaavinen muotoilu. Pinnasängyssä on remmi, jolla sen voi kiinnittää vanhempien sänkyyn pysyen paikallaan koko yön. Neljän lukittavan pyörän ansiosta sängyn siirtäminen on vaivatonta.

Kuuteen korkeuteen säädettävän sängynpohjan avulla voit säätää pinnasängyn sopimaan oman sänkysi korkeudelle. Pinnasängyn sivun voi ottaa pois, niin että voit nukkua lapsesi vieressä yöllä.

Pakettiin sisältyy myös BabyDanin laadukas Comfort-patja. Patjassa on vaahtomuovisisus ja se on päällystetty sekä villa- että pellavapäällisellä. Patjassa on termopohja sekä antibakteerinen päällinen. Vetoketjullisen päällisen voi irrottaa helposti ja pestä pesukoneessa.

Mitat: K85 x P86 x L45,5 cm.

Huom! Käyttöohjeessa on virhe, pinnasängyn tulee näyttää samalta kuin tuotekuvassa. Pyörien vieressä olevat lankut eivät sisälly tuotteeseen.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.

Artikkelinro.  905076

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Jollyroom takaa, että sivulla näkyvät arvostelut ovat todellisten, tämän tuotteen ostaneiden kuluttajien kirjoittamia. Jollyroom käyttää Trustpilotin varmennustyökaluja, joista voit lukea lisää täältä.

Trustpilot