AeroSleep

Aerosleep ECOlution PREMIUM Patja + 3D Patjasuojus 70x140

Ilmaiset toimituskulut Öko-Tex
8 JÄLJELLÄ
8 JÄLJELLÄ
350 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

AeroSleepin 2-in-1 ECOlution Premium -patjapakettiin sisältyy Certipur-hyväksytty patja sekä antibakteerinen, TENCEL®-kankaasta valmistettu 3D-patjansuojus, jolle on myönnetty EU Ecolabel-ympäristömerkintä. Eksklusiivinen patjapaketti luo viilentävän ja terveellisen nukkumaympäristön, joka estää bakteerien kasvua ja epämiellyttävien hajujen syntymistä.

Patja voidaan helposti säätää normaalin vaaka-asennon ja kaltevan makuuasennon välillä. Kalteva makuuasento tarjoaa hieman kallistetun, noin 7° makuukulman, joka helpottaa ruoansulatusta ja hengitystä. Kaltevalla asennolla on lieventävä vaikutus vilustumisen, korvatulehduksen, vatsakipujen ja vastaavien ongelmien oireisiin. Patja on valmistettu kierrätetystä Kapua-vaahtomuovista.

TENCEL®-kankaasta valmistettu 3D-patjansuojus varmistaa hyvän ilmakierron ja omaa korkean kosteudenimukyvyn. Patjansuojus on valmistettu kestävistä puukuiduista, jotka ovat peräisin ESC-sertifioidusta eukalyptuksesta ja pyökistä. Materiaali on ympäristöystävällistä, sillä sen valmistukseen on käytetty mahdollisimman vähän vettä.

- Certipur-hyväksytty patja tukee hyvin selkää.
- Antibakteerinen patjansuojus on valmistettu TENCEL®-kankaasta, jossa on kolme eri kerrosta, jotka hoitavat eri toimintoja.
- Viilentävä 3D-rakenne hengittää ja vastustaa bakteerien kasvua, sekä pahojen hajujen syntymistä.
- Keskikerros imee kosteutta pitäen kehon kuivana unen aikana.
- Alin kerros estää kosteuden imeytymisen patjaan.

Tuotteet on valmistettu Euroopassa. Niille on myönnetty Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatti, joten ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja. Tuotteille on myönnetty myös Certipur ja TÜV Rheinland -sertifikaatit.

Artikkelinro. 10104467

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Patja: 100 % kierrätettyä Kapua-vaahtomuovia
Patjasuojus: 65 % Tencel, 35 % polyesteri
Pituus (cm) 140
Leveys (cm) 70
Pesuohje 60°C