Hoppekids Pylvässänky 90x200cm, Valkoinen
Hoppekids Pylvässänky 90x200cm, Valkoinen
Hoppekids Pylvässänky 90x200cm, Valkoinen
Hoppekids Pylvässänky 90x200cm, Valkoinen
Zoom

Hoppekids

Hoppekids Pylvässänky 90x200cm, Valkoinen

Ilmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Tilapäisesti loppu
414,90 €
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Hoppekids Pylvässänky 90x200cm, Valkoinen on täydellinen Hoppekidsin setti, jonka avulla voit muuttaa juniorisängyn satumaiseksi pylvässängyksi, jossa lapsesi voi nukkua kuninkaallisesti. Setissä on Hoppekids Juniorsänky Basic 90x200cm, Hoppekids Moduuli Pylvässänkyyn ja Hoppekids Sänkykatos.

Hoppekids Juniorsänky Basic 90x200cm, Valkoinen on käytännöllinen ja korkealaatuinen päiväpeti, joka sopii hienosti lastenhuoneeseen. Se sopeutuu lapsesi tarpeisiin ja toiveisiin. Sängyssä on useita eri laajennusvaihtoehtoja käytännöllisten, erikseen ostettavien lisätarvikkeiden avulla. Tämän lastensängyn voi laajentaa keskikorkeaksi sängyksi, jossa on liukumäki tai käteviä laatikoita/lisäsänky sängyn alla tilan säästämiseksi. Sängystä voi tehdä myös kerrossängyn. Kaikki nämä lisätarvikkeet myydään erikseen. Sängyssä on sälepohja, joka antaa hyvän unen ja pidentää patjan kestävyyttä ja mukavuutta.

Hoppekids Juniorsänky Basic on valmistettu hitaasti kasvavasta männystä. Tälle ympäristöystävälliselle ja luonnolliselle raaka-aineelle on tyypillistä uniikit epätasaisuudet, pienet halkeamat ja oksankohdat. Sänky on maalattu valkoiseksi, mutta oksankohdat voivat silti olla näkyvissä. Lakka on valmistettu luonnolliselle perustalle, minkä ansiosta pihka valuu pois. Se on todiste siitä, että sängyssä on käytetty puhtaita luonnonmateriaaleja.

- Joutsenmerkitty ja FSC-sertifioitu.
- Sänkyä voi laajentaa useillä kätevillä, erikseen ostettavilla lisätarvikkeilla.

Ikäsuositus: 3 vuotta +
Materiaali: Mänty.
Maksimikuormitus: 100 kg.

Mitat:
Patjan mitat: L90 x P200 cm.
Ulkomitat: L98 x P208 x K56 cm.
Korkeus sängyn alla: 20 cm.
Patjan korkeus turvalisuusstandardin mukaan: 9 cm.

Hoppekids Moduuli Pylvässänkyyn Basic 90x200cm, Valkoinen on lisätarvikeosa Hoppekids Juniorsänky Basic 90x200cm -tuotteeseen. Tämä pylvässänkymoduuli muuttaa Hoppekidsin Juniorsängyn satumaiseksi sängyksi, jossa lapsesi voi nukkua kuninkaallisen tavoin.

Hoppekidsin pylvässänkymoduuli on valmistettu hitaasti kasvavasta männystä. Tälle ympäristöystävälliselle ja luonnolliselle raaka-aineelle on tyypillistä uniikit epätasaisuudet, pienet halkeamat ja oksankohdat. Sänky on maalattu valkoiseksi, mutta oksankohdat voivat silti olla näkyvissä. Lakka on valmistettu luonnolliselle perustalle, minkä ansiosta pihka valuu pois. Se on todiste siitä, että sängyssä on käytetty puhtaita luonnonmateriaaleja.

- Joutsenmerkitty ja FSC-sertifioitu.

Ikäsuositus: 3 vuotta +
Materiaali: Mänty.

Mitat:
Sopii Hoppekidsin Juniorsänkyyn patjan mitoilla 90 x 200 cm.
Ulkomitat: 208 x 182 x 98 cm.

Hoppekids Sänkykatos Läpinäkyvä on verho, joka ripustetaan Hoppekidsin sänkykatosmoduuliin. Se muuttaa Hoppekidsin Juniorsängyn satumaiseksi sängyksi, jossa lapsesi nukkuu kuninkaallisen tavoin! Se sopii tuotteeseen Hoppekids Moduuli Pylvässänkyyn Basic.

HUOM! Patja myydään erikseen.

Artikkelinro. 900922