Turvaistuimet tuotemerkiltä Hamax

Meillä on suuri valikoima turvaistuimia kaikenikäisille lapsille. Valikoimastamme löydät turvakaukalot, turvaistuimet, turvavyöistuimet kuin istuinkorokkeet erilaisilla kiinnitysmenetelmillä. Valitse meiltä turvallinen ja laadukas turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsellesi tai vauvallesi. Valikoimassamme on turvaistuimia markkinoiden suosituimmilta merkeiltä. Meiltä löydät myös markkinoiden testivoittajat!

Turvallista matkaa

Turvaistuin on välttämättömyys, kun halutaan taata lapsen turvallisuus autolla matkustaessa. Olettepa lähdössä autolla lomalle tai vaikkapa vain lähikauppaan, on autossa matkustavalla lapsella oltava turvaistuin. Me Jollyroomilla kiinnitämme paljon huomiota lasten turvallisuuteen. Kaikki Jollyroomilla myytävät turvaistuimet ovat testattuja ja huolella valittuja, jotta sinä voit huoletta ostaa turvallisen istuimen lapsellesi. Autoon kannattaa hankkia myös potkusuoja penkkejä suojaamaan sekä aurinkosuoja, joka varjelee lasta porottavalta auringolta.

Turvaistuimen valinta ja asennus

Kuinka valita oikeanlainen turvakaukalo tai turvaistuin lapselle? Me olemme luoneet sinun avuksesi valintaa helpottavan turvaistuinoppaan. Oppaasta löydät tietoa erilaisista turvaistuinmalleista sekä vinkkejä siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon turvaistuinta valitessa. Kerromme myös uusista i-Size-turvaistuinmääräyksistä sekä vinkkaamme kätevistä lisätarvikkeista.

Turvaa perheen pienimmille

Turvakaukalo on oikea valinta perheen pienimmille, 0-13 kg painoisille lapsille. Turvakaukalossa vauva on helppo siirtää autoon ja pois autosta. Turvakaukalon jäädessä liian pieneksi on lapsen aika siirtyä käyttämään selkä menosuuntaan päin olevaa turvaistuinta.

Turvallisuus ennen kaikkea

Lasten parasta ajatellen on turvaistuinten painorajaksi asetettu 9-25 kg. Lasten suositellaan matkustavan selkä menosuuntaan päin mahdollisimman pitkään, jopa 5-vuotiaaksi asti. Kun lapsi on kasvanut ulos turvaistuimesta, on aika siirtyä käyttämään turvavyöistuinta tai turvaistuinkoroketta, jota suositellaan käytettäväksi siihen saakka, kunnes lapsi on 4 vuotta tai vanhempi. Useat turvavyöistuinmallit voidaan kiinnittää auton isofix-kiinnikkeisiin.

Jos tarvitset apua turvakaukalon tai turvaistuimen valinnassa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa asioissa.