Neuletakit & Neuleet tuotemerkiltä Fixoni

Mikä olisikaan ihanampaa kuin pukeutua lämpimään neuleeseen koleimpina vuodenaikoina? Neuletakki lämmittää mukavasti hartioita myös illan hämärtyessä. Meiltä löydät laajan valikoiman lasten neuleita ja neuletakkeja, joiden joukosta löydät takuuvarmasti omat suosikkisi! Valikoimassamme on ihanan pehmeitä neuleita ja neuletakkeja kaikenikäisille lapsille.

Jollyroomista löydät Fixonin lasten- ja vauvanvaatteet! Fixoni on tanskalainen yritys, joka suunnittelee vaatteita kolmen eri konseptin mukaan. Fixoni Little Bee sopii kaikista pienimmille, jopa lapsille, jotka ovat syntyneet liian aikaisin! Fixoni Baby Tales sopii noin 0-9 kuukauden ikäisille lapsille. Kokoelman vaatteissa on vaaleat värit, pehmeä materiaali ja kestävä laatu. Fixoni Backyard tarjoaa parhaan laadun ja mukavuuden, jotta lapsi voi liikkua niin vapaasti kuin mahdollista. Fixonin tavoitteena on tehdä tuotteistaan sinun ja lapsesi suosikkeja.

Neuletakit ja neuleet vauvoille ja lapsille

Kun syksy ja talvi lähestyvät, ovat neuletakit ja neuleet hyvä vaihtoehto kylmiin päiviin. Mikäpä olisikaan parempaa, kuin vetäistä päälle ihanasti lämmittävä villapaita ja istua lämpimän kaakaokupin kanssa vilttien keskelle. Tämän lisäksi neule toimii totta kai myös erinomaisena välikerrastona ulkovaatteiden alla.

Neuleet ja villapuserot kaikille lapsille Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät valtavan valikoiman ihania neuleita ja neuletakkeja. Neuleet ja neuletakit tulevat useissa eri malleissa, väreissä ja kuvioissa.

Mikäli tarvitset muita lastenvaatteita, saat myös ne meiltä. Tutustu valikoimaan, josta löydät niin villapaidat, fleece-vaatteet kuin totta kai ulkovaatteetkin kaikkiin vuodenaikoihin. Tuotemerkeistä olemme valinneet luonnollisesti vain parhaat: Joha, Hummel, Didriksons ja monia, monia muita!

Huomaathan, että ostaessasi tuotteesi Jollyroomilta saat niille hintatakuun sekä maksuttoman palautuksen vaatteille ja kengille!