Black Friday 2021

Milloin on Black Friday 2021?

Black Friday on marraskuun viimeisenä perjantaina. Vuonna 2021 Black Friday on 26. marraskuuta.

Mikä ihmeen Black Friday?

Yhdysvalloissa Black Friday on Kiitospäivän jälkeinen ostospäivä, jonka juuret juontavat 1800-luvulle. Vuonna 1869 kaksi yhdysvaltalaista sijoittajaa nostivat kullan hintaa aiheuttaen lopulta kuukausien mittaisen finassikriisin. Nykyään Black Friday on lähtölaukaus joulumyynnin alkamiselle.

Suomessa Black Friday on kasvattanut suosiotaan tasaisesti 2010-luvun alusta lähtien ja kasvanut vuoden suurimmaksi shoppailupäiväksi.

Ostosten teko Jollyroomilla

  • Täältä löydät kaikki voimassa olevat kampanjamme ja alennuskoodimme.
  • Tee ostokset Jollyroom.fi-verkkokaupassa. Vältät pitkät jonot ja voit tehdä ostoksesi rauhassa mukavasti omalta kotisohvaltasi. Tilauksesi toimitetaan suoraan kotiovellesi tai lähimmälle noutopisteelle. 
  • Meillä on aina nopea toimitus.
  • Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, jotta voit rauhassa testata tuotteitasi ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä.
  • Jollyroomilla on avaamattomien tuotepakkausten 365 päivän palautusoikeus.
  • Meillä on koko valikoimaa koskeva hintatakuu. Mikäli löydät saman tuotteen seitsemän päivän kuluessa edullisemmin meiltä tai jostain muualta, hyvitämme sinulle hinnanerotuksen.

Sivun alareunassa voit tilata uutiskirjeemme saadaksesi viimeisimmät uutiset ja alennuskoodit suoraan sähköpostiisi. Inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen sekä vinkkejä ja alennuksia löydät myös Instagram- ja Facebook-tileiltämme!